06 / 05 / 2024

konya beyşehirde yangın

konya beyşehirde yangın

Yenidoğan beldesi yakınlarında Hacı İnce 'ye ait çiftliktegg henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Konya Beyşehir 'de çıkan yangın, 18 saattir söndürülmeye çalışılıyor, yangının çıkış nedeni bilinmiyor.

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Beyşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Beyşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Beyşehir sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Beyşehir kura sonucu canlı yayın! İşte 2+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Konya Beyşehir kura sonucu canlı yayın listesi haberimizde yer alıyor. İşte Konya Beyşehir 2+1 ve 3+1 kura sonuçları isim isim tam liste...

TOKİ Konya Beyşehir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Beyşehir projesinde yer alan 51 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Konya Beyşehir 2022 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Beyşehir projesinde yer alan 51 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 413 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Beyşehir'de 413 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Konya'daki feci yangında kahreden kentsel dönüşüm ihmali!

Konya'da Suriyeli ailenin yaşadığı bir evde yangın çıkmıştı. Konya'da 3 kız kardeşin hayatını kaybettiği feci yangının çıktığı evin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı öğrenildi. 

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar kura çekimi bugün!

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar projesinde yer alan 300 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir Üzümlü kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Üzümlü projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir Huğlu 2. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kurası bugün çekiliyor!

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kurası bugün Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde çekiliyor. Projede talep toplanan 405 daireye 1.116 başvuru geldi...

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kura çekimi yarın!

TOKİ Konya Beyşehir Hacıakif kura çekimi yarın. 50 bin sosyal konut kampanyası kapsamında Hacıakif'te talep toplanan 405 daireye tam 1.116 adet başvuru geldi...

Konya Beyşehir TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

konya beyşehirde yangın Haberi

konya beyşehirde yangın


Beyşehir ilçesinde hayvan çiftliğinin saman balya depolarında çıkan yangını söndürmek için yaklaşık 18 saattir çaba gösterildiği bildirildi.


Yenidoğan beldesi yakınlarında Hacı İnce'ye ait büyükbaş hayvan çiftliğinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 


Olay yerine Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyesi, çevre ilçe ve belde belediyelerine ait çok sayıda itfaiye ekibi ile Beyşehir Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazözler sevk edildi.


Uzun uğraşlara rağmen yaklaşık 18 saattir alevlerin tamamen sönmesi sağlanamadı. Yangının çevreye sıçramaması için büyük mücadele veriliyor. 


Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının çıkış nedeni konusunda henüz net bir bilginin olmadığını söyledi.


Çıkan yangında yanan malzemenin ekin, yonca, saman balyaları ve hayvan yeminden oluştuğunu belirten Başıbüyük, "Şu ana kadar yaklaşık bin 500 ton balya yandı. Zararı şu an tespit etmek mümkün değil,...