03 / 05 / 2024

konya bimeks mağazası

konya bimeks mağazası

Bimeks İstanbul, Ankara ve Konya'da 3 yeni mağaza açtı. Sektöre yerli şirketlerin yön verdiğine dikkat çeken Bimeks Yönetim Kurulu Başkam Murat Akgiray, "Yabancı rekabetinin kısa bir sürede biteceğini düşünüyorum" dedi

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Adese Sedirler mağazası hizmete açıldı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını sürdürüyor. Son olarak Karaman Ermenek mağazasını müşterilerinin hizmetine sunan Adese, şimdi de Konya Sedirler mağazasının açılışını yaptı.

Bimeks 138. mağazasını Ankara'da açtı!

Türkiye’de teknoloji perakendecisi denilince ilk akla gelen mağazası Bimeks, Ankara'da 9. mağazasını açtı. Bu kapsamda Bimeks, Ankara’da 9., Türkiye genelindeyse 138. mağazasını Ostim 100. Yıl Bulvarı’nda açtı

Adese 154. mağazasını Konya'da açacak!

Adese, 2016 yılına da mağaza sayısını artırarak büyümesine devam ediyor. Konya Dedeman Oteli karşısında yer alan Kipa’nın yerine açılacak Adese Hiper mağazası ile Adese, mağaza sayısını 154’e çıkaracak.

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Leşkoşa'da açtı!

Bimeks ilk yurt dışı mağazasını Kuzey Kıbrıs’ta açtı. Büyük ilgi gören açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, Kıbrıs’ın ve Doğu Akdeniz’in teknoloji ticareti merkezi olacağına inandıklarını söyledi.

Bimeks Kıbrıs'a mağaza açacak!

Kıbrıs'ın ilk ve tek AVM'si 1001 Airport Mail Shopping Centre'de açılacak olan Bimeks Mağazası, Kıbrıs'ın teknoloji üssü olmayı amaçlıyor.

Bimeks yeni mağazasını Anamur'da açtı!

Teknoloji perakendecisi bimeks Türkiye genelindeki 139, Mersin’de ikinci mağazasını Anamur’da hizmete açtı.Mağazanın açılışına, özel açılış fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Bimeks yeni mağazasını Amasya Merzifon'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya Merzifon ilçesinin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi’nde açtı.

Bimeks 139. mağazasını Amasya'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya’nın Merzifon ilçesinde açtı. Merzifon'da şube açan Bimeks, 30 binden fazla ürün çeşidini cazip fiyatlar ve çok özel ödeme seçenekleri ile müşterilerine sunuyor.

Baydöner 92'nci mağazasını Konya'da açtı!

Türkiye'de ve dünyada dönere hak ettiği değeri vermek amacıyla 2006 yılında yola çıkan Baydöner, bugün Konya'da açtığı 3. mağazası ile toplamda 92 restorana ulaştı.

Bimeks yeni mağazasını Konya'da açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, 2 bin metrekarelik yeni mağazasını Konya'nın en yeni alışveriş merkezi Novada Outlet Alışveriş Merkezi'nde açtı. Özel indirimlerden faydalanmak isteyen Konyalıların açılışa ilgisi yoğun oldu.

Bimeks'in Ordu'daki yeni mağazasının açılışı gerçekleşti!

Yaklaşık iki buçuk yıldan beri Ordululara hizmet veren bimeks mağazası, 19 Eylül Stadyumu yanındaki yeni yerine taşınarak açılışı gerçekleştirildi..

Adese Alışveriş Merkezleri Konya'daki mağazasını kapatıyor!

Adese Alışveriş Merkezleri, Konya Eski Sanayi Futbol Sahası Yanında bulunan mağazalarını kapatma kararı aldıklarını Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla duyurdu. İşte mağazayı kapatma kararının nedeni...

konya bimeks mağazası Haberi

konya bimeks mağazası


Bimeks İstanbul Palladium, Ankara Kentpark ve Konya'da 3 yeni mağazada eş zamanlı açılışla hizmete girdi. 

Sektöre yerli şirketlerin yön verdiğine dikkat çeken Bimeks Yönetim Kurulu Başkam Murat Akgiray, "Yabancı rekabetinin kısa bir sürede biteceğini düşünüyorum" dedi. Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks'in, mağazalannın tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks açıklamasında, açılan üç yeni mağaza ile Türkiye genelinde mağaza sayısının 120'ye çıkarıldığı aktanldı. Bimeks'in, 2014 sonunda 150 mağazaya ulaşmayı hedeflediği belirtildi.



Yeni...