29 / 04 / 2024

Adese 142. mağazasını Ankara Elvankent'te açtı!

Adese 142. mağazasını Ankara Elvankent'te açtı!

Aralık ayında mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, Konya Karatay'daki mağazasının ardından, 142'nci mağazasını Ankara Elvankent'te açtı.



Aralık ayında mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, Konya Karatay'daki mağazasının ardından, 142'nci mağazasını  Ankara  Elvankent'te açtı.  İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ankara Elvankent'te açtığı mağazayla büyümeye devam ediyor. Aralık avı içerisinde Konya'da iki, Afyonkarahisar'da da bir mağaza açan Adese, Ankara Elvankent mağazasıyla birlikte toplam şube sayısını 142'ye yükseltti. Adese, yeni mağazasının açılışını 30 Aralık 2014 Salı Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Adese Genel Müdür Yardımcıları Enver Şekerci, Ahmet Özkürkçüler ve müşterilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi. Elvankent mağazasının açılışıyla Ankara'da toplam 9 şubeye ulaştıklarını dile getiren Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, açılışların 2015'tc de tüm hızıyla süreceğini ifade etti. Aralık ayının Adese için son derece verimli geçtiğini belirten Erben: "Bu ay, Konya'da açtığımız Kadınhanı ve Adliye mağazalarımıza Afyonkarahisar Çay ve Ankara Elvankent mağazalarımızı da ekleyerek 2014'te toplam 142 mağazaya ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Biz, yeni mağaza açılışlarımızla önümüzdeki yıl da büyümeye ve müşterilerimizin gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceği bir ortam sunmaya devam edeceğiz" dedi. 


Yeni Haber Gazetesi 


Geri Dön