15 / 05 / 2024

Adese yeni şubeleri

Adese yeni şubeleri

Aralık ayında mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, Konya Karatay'daki mağazasının ardından, 142'nci mağazasını Ankara Elvankent'te açtı.

Adese'den iki yeni yatırım geliyor!

Gayrimenkul yatırımları için düğmeye basan Adese, 2021 yılı içerisinde 2 yeni yatırım yapmayı planlıyor.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

ASAF İş Ortaklığı yeni projelere odaklandı!

Al Zamil, Seha Yapı,Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı yeni projeler hayata geçirmek için çalışmalara devam ediyor. 

Adese 17. mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı!

Adese yeni mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, mağaza sayısı 17'ye çıkardı.

Adese Konya'ya yeni bir mağaza daha açıyor!

İTTİFAK Holding'in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor.

Adese Konya'da mağaza açtı!

Adese'nin yeni mağaza açılışında konuşan Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, "Büyümemizi bundan sonra da yeni mağaza açılışlarıyla önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz" diye konuştu.

Adese, Ankara Yenimahalle'de yeni mağaza açtı!

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Değirmendere mağazasını düzenlenen törenle açtı.

Beyzade Adese yeni mağaza açılışlarını sürdürüyor!

Beyzade Adese Mağazası yeni çehresiyle hizmette İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, bir yandan yeni mağaza açılışlarını sürdürürken diğer yandan mevcut mağazalarını yenilemeyi sürdürüyor.

Adese Alışveriş Merkezleri Yenimahalle'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Ankara Yenimahalle'de 783 mt2 toplam alana sahip yeni mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

Adese 147. mağazasını Konya'da açtı!

Ramazan ayında gerçekleştirdiği mağaza açılışlarıyla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Konya'da açtığı iki yeni mağazayla toplam şube sayısını 147'ye yükseltti.

Adese, Konya ve Ankara'da yeni mağaza açtı!

Adese, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde gerçekleştirdiği mağaza açılışının ardından Karaman mağazasını da müşterilerinin hizmetine sunarak toplam mağaza sayısını 145'e vükseltti.

Adese AVM Ankara'da yeni mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Yenimahalle Ankara'da ilerleyen bir tarihte açılmak üzere 500 mt2 toplam alana sahip mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Adese'den Konya Karatay'a yeni mağaza!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Konya Karatay'da 13 Mart 2015'te yeni bir şube açacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin yapılan açıklama...

Adese yeni şubeleri Haberi

Adese yeni şubeleri

Aralık ayında mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, Konya Karatay'daki mağazasının ardından, 142'nci mağazasını Ankara Elvankent'te açtı.  İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ankara Elvankent'te açtığı mağazayla büyümeye devam ediyor. Aralık avı içerisinde Konya'da iki, Afyonkarahisar'da da bir mağaza açan Adese, Ankara Elvankent mağazasıyla birlikte toplam şube sayısını 142'ye yükseltti. Adese, yeni mağazasının açılışını 30 Aralık 2014 Salı Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Adese Genel Müdür Yardımcıları Enver Şekerci, Ahmet Özkürkçüler ve müşterilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi. Elvankent mağazasının açılışıyla Ankara'da toplam 9 şubeye ulaştıklarını dile getiren Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, açılışların 2015'tc de tüm hızıyla süreceğini ifade etti. Aralık ayının Adese için son derece verimli geçtiğini belirten Erben: "Bu ay, Konya'da...