29 / 04 / 2024

Adese 147. mağazasını Konya'da açtı!

Adese 147. mağazasını Konya'da açtı!

Ramazan ayında gerçekleştirdiği mağaza açılışlarıyla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Konya'da açtığı iki yeni mağazayla toplam şube sayısını 147'ye yükseltti.



İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ramazan ayında da mağaza açılışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Adese'nın yeni mağaza açılışlarıyla her geçen gün daha da büyüdüğünü belirten Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben: "Ramazan ayında alışveriş yoğunluğunun artmasıyla gerek mağaza çalışanlarımız gerekse yeni mağaza açılışlannda görev alan arkadaşlarımız büyük bir özven gösterdi. Ankara, Bolu ve Karaman'dan sonra Konya'da açtığımız iki mağazayla birlikte Ramazan ayındaki beşinci mağazamızı da açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Diğer taraftan önümüzdeki günlerde Adese'nin bulunduğu şehirlere Kırıkkale'yi de dahil etmeyı hedefliyoruz" dedi. Adese, Hakimiyet mağazasını müşterilerinin hizmetine sunarken, açılış töreni Hayra Hizmet Vakfı Onursal Başkanı Hasan Hüseym Varol Hoca'nın duası, Hayra Hizmet Vakfı Yöneticileri, Adese Yöneticileri ve müşterilerin yoğun katıl un ıy la gerçekleştirildi. Hakimiyet mağazasında 700 m2 ticari alanda 3 kasa ve 17 personeliyle müşterilerine hizmet vermeye başlayan Adese; gıdadan şarküteriye temizlikten kozmetiğe zücacıyeden ev tekstiline ve konfeksiyondan ayakkabıya kadar 8 bin farklı ürünü bir arada sunuyor. 


Adese, Karakulak mağazasının açılışını İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO'su Tahır Atıla, Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamci, Adese yöneticileri ve müşterilerin katılımıyla gerçekleştirdi. Adese, Karakulak mağazasında 450 metrekarelik bir ticari alanda 2 kasa ve 12 personeliyle gıda, temizlik, kozmetik ve zücaciye reyonlarında 5 bin farklı ürünüyle hizmet veriyor. 


Merhaba


Geri Dön