16 / 05 / 2024

Adese yeni şubesi

Adese yeni şubesi

Ramazan ayında gerçekleştirdiği mağaza açılışlarıyla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Konya'da açtığı iki yeni mağazayla toplam şube sayısını 147'ye yükseltti.

Adese 146. şubesini Bolu'da açtı!

Ankara ve Karaman'da açtığı iki mağazayla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Bolu'daki sekizinci şubesini de açarak toplamda 146'ncı mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu.

Mimarlar Odası'ndan Rıza Bey Apartmanı için yeni proje!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanda 10’u çocuk 37 kişinin yaşamını yitirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi alan için alternatif yeni bir proje hazırladı.

Adese'den iki yeni yatırım geliyor!

Gayrimenkul yatırımları için düğmeye basan Adese, 2021 yılı içerisinde 2 yeni yatırım yapmayı planlıyor.

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesi devredilecek!

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesinin Akbiz Gıda'ya deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Vakko Patisserie, Bodrum Loft'ta şube açıyor!

Vakko Patisserie’nin yeni şubesi, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft’ta açılıyor...

Les Benjamins Akasya AVM'de yeni mağaza açtı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı'nın oğlu Fethi Kamışlı'nın yatırım yaptığı giyim markası Les Benjamins büyümeye devam ediyor. Markanın yeni şubesi Akasya AVM'de açıldı. 

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Adese'nin 'Erenköy' şubesi devredilecek!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu toplantısında, 'Erenköy' şubesinin Aysel Feyza Avcu'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

İzmir Bayraklı'daki yeni konutlar Bornova Fay Zonu’nda inşa ediliyor!

JMO İzmir Şubesi, İzmir depremi sonrası yeni konutların yapılması planlanan Bayraklı rezerv alanında Bornova Fay Zonu’nun geçtiğini açıkladı. 

TSYD Trabzon Şubesi yeni hizmet binası açıldı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi'nin yeni binası tamamlanarak hizmete açıldı...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Adese yeni şubesi Haberi

Adese yeni şubesi

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ramazan ayında da mağaza açılışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Adese'nın yeni mağaza açılışlarıyla her geçen gün daha da büyüdüğünü belirten Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben: "Ramazan ayında alışveriş yoğunluğunun artmasıyla gerek mağaza çalışanlarımız gerekse yeni mağaza açılışlannda görev alan arkadaşlarımız büyük bir özven gösterdi. Ankara, Bolu ve Karaman'dan sonra Konya'da açtığımız iki mağazayla birlikte Ramazan ayındaki beşinci mağazamızı da açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Diğer taraftan önümüzdeki günlerde Adese'nin bulunduğu şehirlere Kırıkkale'yi de dahil etmeyı hedefliyoruz" dedi. Adese, Hakimiyet mağazasını müşterilerinin hizmetine sunarken, açılış töreni Hayra Hizmet Vakfı Onursal Başkanı Hasan Hüseym Varol Hoca'nın duası, Hayra Hizmet Vakfı Yöneticileri, Adese Yöneticileri ve müşterilerin yoğun katıl un ıy la gerçekleştirildi. Hakimiyet mağazasında 700 m2 ticari alanda 3...