27 / 04 / 2024

Adese'den iki yeni yatırım geliyor!

Adese'den iki yeni yatırım geliyor!

Gayrimenkul yatırımları için düğmeye basan Adese, 2021 yılı içerisinde 2 yeni yatırım yapmayı planlıyor.



Gayrimenkul yatırımları için düğmeye basan Adese, 2021 yılı içerisinde 2 yeni yatırım yapmayı planlıyor. Para'da yer alan habere göre, Adese Yönetimi İstanbul'un en büyük projelerinden biri olan 3. İstanbul'daki payını yüzde 24'e çıkarmak için yönetim kurulu kararı almıştı.

Yeni yatırımları için start veren Adese, portföyündeki arazi ve arsalar üzerinde yatırım projesi geliştirme çalışmaları dahilinde, Konya ilinin Karatay ilçesinde  Adana-Ereğli çevreyolu üzerinde yer alan şirkete ait toplamda 22 bin 191 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek olan proje için düğmeye bastı.

Adese den iki yeni yatırım geliyor!

Yüklenici firma Aydın Yatırım Grup Sanayi Ticaret LTD. ŞTİ ile arsa payı devri karşılığı inşaat yapım sözleşmesi imzalayan Adese, projeyi 18 ay içerisinde tamamlamayı hedefliyor. Merakla beklenen projede 34 adet ticari ünite ve sınai vasıflı bağımsız iş yeri mevcut. Hayata geçirilecek olan projenin finasmanı ve maliyeti bütünü ile yüklenici şirkete ait. Yüzde 50 paylaşım esasına göre proje kapsamındaki 17 adet ticari ve sınai vasıflı bağımsız iş yeri Adese bünyesine geçiyor. Adese'nin 2021 yılı içerisindeki yatırımları mega kent İstanbul ve Konya ile sınırlı kalmayacajk. Şirket cazip yatırım fırsatları sunan bölgelere yatırım yapacak.

 

Adese Gayrimenkul'ün sermayesi 1 milyar TL'ye artırılacak!


Geri Dön