28 / 04 / 2024

Adese 142'nci mağazasını Ankara'da açtı!

Adese 142'nci mağazasını Ankara'da açtı!

Aralık ayında mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, 142'nci mağazasını Ankara'da açtı. İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ankara Elvankent'te açtığı mağazayla büyümeye devam ediyor.



Aralık ayı içerisinde Konya'da iki, Afyonkarahisar'da da bir mağaza açan Adese,  Ankara  Elvankeııt mağazasıyla birlikte toplam şube sayısını 142'ye yükseltti. 


Adese, yeni mağazasının açılışını 30 Aralık 2014 Salı Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, Adese Genel Müdür Yardımcıları Enver Şekerci, Ahmet Özkürkçiiler ve müşterilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi. Elvankent mağazasının açılışıyla Ankara'da toplam 9 şubeye ulaştıklarını dile getiren Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben, açılışların 2015'te de tüm hızıyla süreceğini ifade etti. Aralık ayının Adese için son derece verimli geçtiğini belirten Erben: "Bu ay, Konya'da açtığımız Kadınhanı ve Adliye mağazalarımıza Afyonkarahisar Çay ve Ankara Elvankent mağazalarımızı da ekleyerek 2014'te toplam 142 mağazaya ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz, yeni mağaza açılışlarımızla önümüzdeki yıl da büyümeye ve müşterilerimizin gönül rahatlığıyla alışveriş yapabileceği bir ortam sunmaya devam edeceğiz" dedi. 


Adese her mağazasında olduğu gibi Elvankent mağazasında da farklılaşarak; unlu mamuller üretimini kendi markası Restore ile gerçekleştiriyor. Ürünleriyle Adese müşterilerinin güveni ve beğenisini kazanan Restore, Elvankent mağazasında üretimini gerçekleştirdiği ekmek, mayalı grup ile tatlı çeşitlerini günlük ve taze olarak müşterilerinin beğenisine sunuyor. 1100 metrekare ticari alanda 5 kasa ve 42 personeliyle müşterilerine hizmet veren Elvankent mağazasında, tüm Adese'lerde geçerli olan kampanyalara ek olarak açılışa özel indirimler de sunuluyor. 

Adese Elvankent mağazası; gıdadan temizliğe, kozmetikten oyuncağa, zücaciyeden ev tekstiline ve konfeksiyondan ayakkabıya kadar 10 binden fazla ürün çeşidiyle 365 gün kaliteli ve hesaplı alışverişin keyfini yaşatacak. 


Merhaba


Geri Dön