27 / 04 / 2024

Ramstore 12. mağazasını Almatı'da açtı!

Ramstore 12. mağazasını Almatı'da açtı!

Migros Ticaret'in uluslararası alandaki markası Ramstore'un, Kazakistan'daki 12. mağazasını Almatı'da açtığı bildirildi



Bugün açılan ilk "Ramstore Hiper"in Kazakistan'ın "en büyük hiper marketi" olma özelliğini taşıdığı, Ramstore'un, Ramstore Hiper ile Almatı-Bişkek yolu üzerindeki Aport Alışveriş Merkezi'nde hizmet vermeye başladığı belirtildi. Açıklamada, Ramstore Hiper'in; Kazak tüketicilerin yoğun ilgisini çektiği, adetli ürün alımının yanı sıra kolili ürün satın alma imkanı da sağladığı kaydedildi.

Ramstore'un Kazakistan'daki toplam 12 mağazasından birinin Karaganda, birinin Çimkent, 3'ünün Astana, 7'sinin ise Almatı şehirlerinde bulunduğu, yurt dışındaki yatırımlarına hızla devam eden Migros Ticaret'in Kazakistan'da açtığı yeni formatı Ramstore Hiper ile yurt dışındaki toplam mağaza sayısının 19'a yükseldiği belirtildi.

Toplam 10 bin metrekarelik alana sahip olan Ramstore Hiper'de, 3'ü farklı noktalarda konumlanmış toplam 27 kasanın yer aldığı bildirilen açıklamada, mağazada, "hiper ucuz" fiyatlarla, rahat alışveriş imkanı sağlayan mağaza yerleşimiyle yaklaşık 45 bin ürün çeşidinin Kazakistanlı tüketicilerle buluştuğu ifade edildi.

Açıklamada, Migros Ticaret'in 2009'u büyüme odaklı bir yıl olarak geçirdiği ifade edilerek, "Yurt içinde haftada 8 mağaza açarak ilerleyen, bugün itibariyle yurt dışında ve Türkiye genelinde 66 ilde toplam bin 385 mağazaya ulaşan Migros Ticaret, Ramstore markası ile de yurt dışında mevcut ülkelerde yaygınlaşırken, bir yandan da yeni ülkelere ufuk açmayı hedefliyor" denildi.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Kazakistan'ın 12'nci Ramstore'u `hiper' oldu 3 açılış daha var     

Migros Ticaret'in uluslararası alanda faaliyet gösteren markası Ramstore, Kazakistan'daki 12'inci mağazasını Almatı'da açtı.

Ramstroe Hiper'le Migros'un yurtdışındaki mağaza sayısı da 19'a yükseldi. Ramstore, yeni formatı "Ramstore Hiper" ile Almatı'da Kazakistanlı tüketicilerle buluştu. Dün açılan ilk Ramstore Hiper, Kazakistan'ın en büyük hipermarketi oldu. 2008 sonunda yurtdışındaki mağaza sayısı 16 olan Migros, bu sayıyı 2009'da 19'a çıkardı. Yurtdışındaki yıl sonu hedefi 22 mağaza olan Migros, 2010'a kadar Kazakistan'da 3 yeni mağaza daha açacak.

Perakende sektöründe uluslararası Türk zinciri olma özelliğini taşıyan Ramstore, 1999'dan itibaren Kazakistan'da açtığı mağazalarla, bu ülkede sektörün belirleyici oyuncusu oldu. Ramstore, bu kez yeni "Ramstore Hiper" formatıyla Kazakistanlı tüketicilere hizmet verecek. Ramstore'un Kazakistan'daki toplam 12 mağazasının 1'i Karaganda, 1'i Çimkent, 3'ü Astana, 7'si ise Almaata şehirlerinde bulunuyor. Ramstore'un yeni açılan mağazasını ilk gün 21 bin kişi gezerken, 7 bin tüketici mağaza da alışveriş yaptı.

`Hiper ucuz' iddiası

Kazakistan Almatı'da Aport AVM'de dün açılan ve ülkenin en büyük hipermarketi olma özelliğini taşıyan Ramstore Hiper, toplam 10 bin metrekarelik bir alana sahip. 3'ü farklı noktalarda konumlanmış toplam 27 kasanın yer aldığı mağaza, "hiper ucuz" konseptiyle hizmet veriyor. Mağazada yaklaşık 45 bin ürün çeşidi bulunuyor.

Haftada 8 mağaza

Migros Ticaret'ten yapılan yazılı açıklamada, 2009 yılını büyüme odaklı bir yıl olarak geçirildiği belirtildi. Açıklamada, "Yurt içinde haftada 8 mağaza açarak ilerleyen, bugün itibariyle yurtdışında ve Türkiye genelinde 66 ilde toplam 1385 mağazaya ulaşan Migros Ticaret, Ramstore markası ile de yurt dışında mevcut ülkelerde yaygınlaşırken, bir yandan da yeni ülkelere ufuk açmayı hedefliyor" denildi.

Üretimden canlı yayın

Kazakistan'da açılan Ramstore Hiper'in en büyük özelliklerinden biri de et ve fırın imalathanelerinden mağaza içindeki tüketicilere canlı yayın yapılması olacak. Böylece Ramstore Hiper formatında et ve fırın imalathanelerindeki tüm aşamalar, ürünün kaliteli ve hijyenik koşullarda tüketiciye ulaştırılmasına kadar geçen süreçler müşterilerle anında paylaşılıyor.
Hürriyet

Kazakistan'daki ilk hiper Ramstore Almatı'da açıldı

Migros'un uluslararası alandaki markası Ramstore, Kazakistan'daki 12'nci mağazasını Almatı'da açtı. Firmadan yapılan açıklamada, dün açılan ilk 'Ramstore Hiper'in Kazakistan'ın en büyük hiper marketi olma özelliğini taşıdığı belirtildi. Aport Alışveriş Merkezi'nde 10 bin metrekarelik alanda açılan Ramstore ile birlikte Migros'un yurtdışındaki toplam mağaza sayısının 19'a yükseldiği belirtildi.
Sabah

Kazakistan'da 12'nci Ramstore
Migros'un uluslararası alandaki markası Ramstore, Kazakistan'daki 12'nci mağazasını Almatı'da açtı.

Yapılan açıklamada, dün açılan ilk `Ramstore Hiper'in Kazakistan'ın `en büyük hiper marketi' olmaözelliğini taşıdığı belirtildi. Migros  Ticaret'in Kazakistan'da açtığı yeni formatı Ramstore Hiper ile yurtdışındaki toplam mağaza sayısının 19'a yükseldiği belirtildi.
Star

Kazakistan'daki 12'nci Ramstore, Almatı'da

Migros Ticaret'in uluslararası alandaki markası Ramstore'un, Kazakistan'daki 12'nci mağazasını Almatı'da açtığı bildirildi

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, bugün açılan ilk `Ramstore Hiper'in Kazakistan'ın `en büyük hiper marketi' olma özelliğini taşıdığı, Ramstore'un, Ramstore Hiper ile Almaatı-Bişkek yolu üzerindeki Aport Alışveriş Merkezi'nde hizmet vermeye başladığı belirtildi.
Ramstore'un Kazakistan'daki toplam 12 mağazasından birinin Karaganda, birinin Çimkent, 3'ünün Astana, 7'sinin ise Almatı şehirlerinde bulunduğu, yurt dışındaki yatırımlarına hızla devam eden Migros Ticaret'in Kazakistan'da açtığı yeni formatı Ramstore Hiper ile yurt dışındaki toplam mağaza sayısının 19'a yükseldiği belirtildi.
Toplam 10 bin metrekarelik alana sahip olan Ramstore Hiper'de, 3'ü farklı noktalarda konumlanmış toplam 27 kasanın yer aldığı bildirilen açıklamada, mağazada, `hiper ucuz' fiyatlarla, rahat alışveriş imkanı sağlayan mağaza yerleşimiyle yaklaşık 45 bin ürün çeşidinin Kazakistanlı tüketicilerle buluştuğu ifade edildi.

1385 mağazaya ulaştı
Açıklamada, Migros Ticaret'in 2009'u büyüme odaklı bir yıl olarak geçirdiği ifade edilerek, "Yurtiçinde haftada 8 mağaza açarak ilerleyen, bugün itibariyle yurt dışında ve Türkiye genelinde 66 ilde toplam 1.385 mağazaya ulaşan Migros Ticaret, Ramstore markasıyla da yurtdışında mevcut ülkelerde yaygınlaşırken, bir yandan da yeni ülkelere ufuk açmayı hedefliyor" denildi.
Milliyet

Ramstore Hiper Kazakistan'da açıldı

Migros Ticaret A.Ş, Kazakistan'ın en büyük hipermarketi `Ramstore Hiper'i hizmete soktu

Migros'un uluslararası alanda büyük başarıya ulaşan markası Ramstore, yepyeni formatı `Ramstore Hiper' ile Almaata-Bişkek yolu üzerindeki Aport Alışveriş Merkezi'nde dünden itibaren hizmet vermeye başladı. 
Kazakistan'daki yatırımlarına, hızlı büyüme hedefi ile devam eden Ramstore, geçtiğimiz nisan ayında Kazakistan'ın Astana şehrinde açtığı Ramstore mağazasından sonra  Kazakistanlı tüketicileri bu kez farklı bir alışveriş deneyimi ile tanıştırdı. Ramstore'un Kazakistan'daki toplam 12 mağazasının biri Karaganda, biri Çimkent, üçü Astana, yedisiyse Almaata'da bulunuyor. Yurtdışındaki yatırımlarına hızla devam eden Migros Ticaret'in Kazakistan'da açtığı yeni formatı `Ramstore Hiper' ile yurtdışındaki mağaza sayısı da 19'a yükseldi.

Yurtiçinde 1385 mağazası var
Almaata'da Aport AVM'de dün açılan ve ülkenin en büyük hipermarketi olma özelliğini taşıyan Ramstore Hiper, toplam 10 bin metrekarelik bir alana sahip. Toplam 27 kasanın yer aldığı mağazada, `hiper ucuz' fiyatlarla Kazakistanlı'lara hizmet veriyor.  Migros Ticaret, 2009 yılını büyüme odaklı bir yıl olarak geçiriyor. Yurt içinde haftada 8 mağaza açarak ilerleyen, bugün itibariyle yurtdışında ve Türkiye genelinde 66 ilde toplam 1385 mağazaya ulaşan Migros Ticaret, Ramstore markası ile de yurt dışında büyüyor.
Radikal

Kazakistan'ın en büyük hipermarketini Migros açtı 
 
Perakende devi Migros'un uluslararası alandaki markası Ramstore, Kazakistan'daki 12. mağazasını Almatı'da açtı. Dün açılan ilk 'Ramstore Hiper', Kazakistan'ın 'en büyük hipermarketi' olma özelliğini taşıyor. Migros Ticaret'in Kazakistan'da açtığı yeni formatı Ramstore Hiper ile yurtdışındaki toplam mağaza sayısı 19'a yükseldi. 
 
Almatı-Bişkek yolu üzerindeki Aport Alışveriş Merkezi'nde hizmet vermeye başlayan Ramstore Hiper; Kazak tüketicilerin yoğun ilgisini çekerken, adetli ürün alımının yanı sıra kolili ürün satın alma imkanı da sağlıyor. Ramstore'un Kazakistan'daki toplam 12 mağazasından biri Karaganda, biri Çimkent, 3'ü Astana, 7'si ise Almatı şehirlerinde bulunuyor. Toplam 10 bin metrekarelik alana sahip olan Ramstore Hiper'de, 3'ü farklı noktalarda konumlanmış toplam 27 kasa yer alıyor. Mağazada, 'hiper ucuz' fiyatlarla, rahat alışveriş imkanı sağlayan mağaza yerleşimiyle yaklaşık 45 bin ürün çeşidi Kazakistanlı tüketicilerle buluştu. Migros Ticaret'ten yapılacak açıklamada, 2009'un büyüme odaklı bir yıl olarak geçirileceği ifade edilerek, şöyle denildi: "Yurtiçinde haftada 8 mağaza açarak ilerleyen, bugün itibarıyla yurtdışında ve Türkiye genelinde 66 ilde toplam bin 385 mağazaya ulaşan Migros Ticaret, Ramstore markası ile de yurtdışında mevcut ülkelerde yaygınlaşırken, bir yandan da yeni ülkelere ufuk açmayı hedefliyor."
ZAMAN


Geri Dön