29 / 04 / 2024

konya denizcilik ve haberleşme bakanlığı

konya denizcilik ve haberleşme bakanlığı

Bakanlar Kurulu, Resmi Gazete'de yayımlanan kararıyla,"şehir içi raylı ulaşım sistemi projeleri"ne ilişkin düzenlemede bir değişiklik yaparak, İstanbul ve Antalya'daki raylı sistem projelerinin yapımını belediyelerden Ulaştırma Bakanlığı'na aktardı.

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Beşikçi kuruldu.

Konya'da 19 ay taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Mezbaha ve Hacıyusufmecit Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı 19 ay taksitle satışa çıkardı. 

Konya Büyükşehir'den büyük fırsat! 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Bu İki ilçede 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 ay taksitle satışa çıkıyor.

Nac Denizcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nac Denizcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da Anıl Tumbul tarafından kuruldu. 

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmed Mohammed Alıyu, Ali Metin Celayer ve Tamı-Tabhon Adu ortaklığında kuruldu.

Konya'da 50 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet arsayı 50 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 62.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 62 milyon 960 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 9.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 350 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Şahin Tuna tarafından kuruldu.

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 14.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

konya denizcilik ve haberleşme bakanlığı Haberi

konya denizcilik ve haberleşme bakanlığı


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İstanbul, Ankara ve Antalya'dan sonra Konya'da da iki yeni hafif raylı sistem yapım projesini üstlendi.  


Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Bakanlar Kurulu kararına göre, Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kampüs-Beyhekim-Yeni YHT Gar-Gar-Meram Belediyesi hafif raylı istem hattı ile Necmettin Erbakan Üniversitesi-YeniYHT Gar-Fetih Caddesi-Meram Belediyesi hafif raylı sistem hattı projelerinin yapım işleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından üstlenildi.


Bakanlar Kurulu, 18 Şubat tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararıyla, "şehir içi raylı ulaşım sistemi projeleri"ne ilişkin düzenlemede bir değişiklik yaparak, İstanbul, Ankara ve Antalya'daki raylı sistem projelerinin yapımını belediyelerden Ulaştırma Bakanlığı'na aktarmıştı.


Bakanlar Kurulu kararına göre, Bakanlar Kurulu'nun onayladığı şehir içi raylı ulaşım sistemi projeleri Ulaştırma Bakanlığı tarafından üstlenilecek.


Karar ile, İstanbul'da Yenikapı-İncirli metro hattı, Ankara'da AKM-Gar-Kızılay metro hattı...