15 / 05 / 2024

Konya Doğanhisar park projesi

Konya Doğanhisar park projesi

Konya Büyükşehir Belediyesi, tüm mahallelerde yaptığı parkların yanı sıra ilçe merkezlerine de şehir parkları kazandırıyor.

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

TOKİ Konya Doğanhisar 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Doğanhisar 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Doğanhisar'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Doğanhisar'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Doğanhisar sosyal konut projesi...

Konya'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 1 ölü!

Konya Doğanhisar'da İbrahim Doğan (61), arazi anlaşmazlığı sebebiyle husumeti olan Mevlüt Ç. (21) tarafından öldürüldü.

Dalyan'da hangi bölgelerde deprem riski var?

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından ekonomik kaygılarla satılmak istenen Dalyan’a vatandaşlar sahip çıkıyor. EDÇEP sözcüsü Öztürk, bölgenin doğa parkı olması gerektiğini söyledi. Öztürk, bölgenin deprem riskine de değindi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu hayatını kaybetti!

İnşaat Mühendisi İhsan Öztoklu yaşadığı bıçaklı saldırıda öldü. Öztoklu’nun cenazesi, Doğanhisar’da cuma namazının ardından düzenlenecek törenin sonrasında defnedilmesi planlanıyor.

Yıldırım Sular Vadisi projesi için geri sayım başladı!

Açılışı için geri sayımın başladığı Sular Vadisi Doğa Parkı, insanları yeşil ve mavinin birbirinden güzel tonlarıyla buluşturacak.

Yıldırım Sular Vadisi'nde inşaat hızla sürüyor!

Yıldırım Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında sayılan Sular Vadisi Doğa Parkı’nda inşaat çalışmaları yüzde 51’lik seviyey geldi.

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Çekmeköy Doğa Park'a 60 bin metrekarelik ilave alan!

Çekmeköy’ün yeşiline yeşil katan Çekmeköy Belediyesi şimdi de Doğa Park'a ilave ettiği 60 bin metrekarelik yeşil alanın açılışını yaptı.

Çekmeköy Doğa Park yenileniyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 7den 70’e tüm Çekmeköylüleri ağırlayan Doğa Park’a ilave 60 bin metre kare yürüyüş ve piknik alanının vatandaşlara hizmet vermesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Konya Doğanhisar park projesi Haberi

Konya Doğanhisar park projesi


Konya Büyükşehir Belediyesi, tüm mahallelerde yaptığı parkların yanı sıra ilçe merkezlerine de şehir parkları kazandırıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında merkezdeki standardın şehrin tamamına taşınması ve topyekün kalkınma için tüm ilçelerde çok sayıda yatırımı hayata geçirdiklerini söyledi.


İlçelerin tamamında ana cadde, şehir konağı, su ve kanalizasyon çalışmaları, meslek edindirme kursları, mahalle parkları, tarımsal sulama ve gölet projeleri, mahalle konakları ve restorasyon çalışmaları gibi yatırımların sürdüğünü, mahalle yollarında standardın yükseldiğini kaydeden Başkan Akyürek, ilçe merkezlerine şehir parkları kazandırmayı da sürdürdüklerini dile getirdi.


Doğanhisar ilçesinde Gölcük mesire alanına 25 bin metrekarelik yeni bir park kazandırma çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Akyürek, yaz aylarında hizmeti girmesi planlanan parkın piknik alanı, çocuk oyun alanları, fitness alanı, spor sahası, kamelyaları, otoparkı, yürüyüş...