02 / 05 / 2024

konya Emirgazi Devlet Hastanesi son durum

konya Emirgazi Devlet Hastanesi son durum

Emirgazi'deki hastane inşaatının durduğuna haberine dair firmadan açıklama geldi. Açıklamada "Emirgazi'ye 10 yataklı devlet hastanesi inşaatı, müşavir firma Peta Mühendislik AŞ. ile TOKİ kontrol ve denetiminde devam ediyor" denildi.

TOKİ Konya Emirgazi 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Emirgazi 2. Etap projesindeki 51 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Konya Emirgazi TOKİ başvuruları başladı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Emirgazi projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Konya Emirgazi kura sonucu 31.01.2022!

TOKİ Konya Emirgazi kura sonucu 31.01.2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Emirgazi kura sonucu 31.01.2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Konya Emirgazi başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Emirgazi projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Konya 142 konut ihalesi yarın!

Konya İli Emirgazi İlçesi 2. Etap 142 Konut ile 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Konya Metrosu 4,5 yıldan önce tamamlanacak!

Konya'nın en büyük devlet yatırımı olan Konya Metrosu Projesi’nin önemini ve şehre kazandırdıklarını anlatan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “Metro ile birlikte Konya dünyaca metrosu olan şehirler arasına yükselecek'' dedi.

TOKİ Konya Emirgazi 2. Etap 100 bin konut 2020 başvuru detayları!

TOKİ Konya Emirgazi 2. Etap 100 bin konut 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Emirgazi 2. Etap 100 bin konut 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Konya Emirgazi 2. Etap 100 bin konut 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Konya Emirgazi 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Emirgazi 2019 projesinde yer alan konutların başvuru dönemi yarın başlıyor.

Konya Kadı İzzettin Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Konya genelinde hayata geçirdiği restorasyon çalışmalarıyla dikkat çeken Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu döneminin tanınmış devlet adamlarından Kadı İzzettin Muhammed tarafından yaptırılan Kadı İzzettin Camii’nin restorasyonunu tamamladı.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nin ödeneği hazır!

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi verdi. Etyemez, hastane için 21 milyon liralık ödeneğin hazır olduğunu belirtti.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Konya'da inşa edilen Ereğli Devlet Hastanesi inşaatı incelendi. İnşaatı süreci hızlanan hastane açılış için gün sayıyor.

Konya Emirgazi 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ'nin Konya'da inşa ettiği 2. etap konutlarının başvuruları başladı. Toplam 177 konut için müracaat şartnamesi Emirgazi Belediyesi Fen işlen Müdürlüğü'nden alınacak.

konya Emirgazi Devlet Hastanesi son durum Haberi

konya Emirgazi Devlet Hastanesi son durum


Emirgazi'deki hastane inşaatının durduğuna haberine dair firmadan açıklama geldi. Açıklamada "Emirgazi'ye 10 yataklı devlet hastanesi inşaatı, müşavir firma Peta Mühendislik AŞ. ile TOKİ kontrol ve denetiminde devam ediyor" denildi. Firmadan gelen açıklama şöyle; "Hastanenin kaba inşaatını yapan taşeron firmadan işin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılması amacıyla ekip değişikliğine gitmesi istendi ve yeni ekip kısa sürede şantiyeye adapte olarak çalışmaları hızlandırdı. Yapımına devam eden inşaatın süresi içerisinde tamamlanarak 10 Eylül 2015 tarihinde teslim edilmesi planlıyor." Aylıca hastanenin tamamlandıktan soma Emirgazi'de sağlık adına önemli tesis olacağı da vurgulandı. 



 Konya...