29 / 04 / 2024

konya Emırgazi devlet hastanesi

konya Emırgazi devlet hastanesi

TOKİ tarafından 07.11.2013 tarihinde ihale edilen Konya/ Altınekin 10 yataklı Hastane inşaatının sözleşmesinin Bilener İnşaat Ltd. Şti. ile yapıldığını belirten Baloğlu, Mart ayı içerisinde temel atılması için çalışmaların başlayacağını anlattı

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Konya Metrosu 4,5 yıldan önce tamamlanacak!

Konya'nın en büyük devlet yatırımı olan Konya Metrosu Projesi’nin önemini ve şehre kazandırdıklarını anlatan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay “Metro ile birlikte Konya dünyaca metrosu olan şehirler arasına yükselecek'' dedi.

Konya Kadı İzzettin Cami'nin restorasyonu tamamlandı!

Konya genelinde hayata geçirdiği restorasyon çalışmalarıyla dikkat çeken Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu döneminin tanınmış devlet adamlarından Kadı İzzettin Muhammed tarafından yaptırılan Kadı İzzettin Camii’nin restorasyonunu tamamladı.

Ödemiş Devlet Hastanesi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Ödemiş Devlet Hastanesi Açılış Töreni'nde konuştu. Yıldırım, " İzmir Ödemiş Devlet Hastanemiz eski haliyle 11 bin metrekare alana sahipti, yeni açacağımız Ödemiş Hastanesi 32 bin metrekare alana sahip muhteşem bir hastane oldu" dedi.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nin ödeneği hazır!

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi verdi. Etyemez, hastane için 21 milyon liralık ödeneğin hazır olduğunu belirtti.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Konya'da inşa edilen Ereğli Devlet Hastanesi inşaatı incelendi. İnşaatı süreci hızlanan hastane açılış için gün sayıyor.

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

AK Parti Konya Beyşehir Başkanı Mustafa Şenol yapımı süren Beyşehir Devlet Hastanesi'nin Haziran'da açılacağını söyledi. Şenol, hastanenin bölgenin en modern şekilde donatılmış hastanesi olacağını bildirdi.

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi'ne 50 milyon TL yatırım!

AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı, Beyşehir ilçesinde son iki yılda hayata geçirilen dev kamu yatırımları ve devam eden projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Konya Seydişehir Devlet Hastanesi'nin arsa sorunu çözüldü!

Seydişehir AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Seydişehir'de yeni yapılan 200 yataklı hastane yerleşkesinin genişlemesine yönelik arsa sorununun çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

Konya Afşar Barajı'nın inşaatı yüzde 74 bitti!

Devlet Su İşleri (DSİ) Konya 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, Afşar Hadimi Barajı ve Göksu Havzası Yamaç Arazilerinin Sulanması İnşaatında incelemelerde bulundu. Yüzde 74’ü tamamlanan Afşar Hadimi Baraj inşaat sahası gezen yetkililer tesisin son durumunu değerlendirdi.

Konya'da kapatılan okul devlet himayesine alındı!

Konya Beyşehir'de FETÖ’nün darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında mühürlenip kapatılan özel okul, Beyşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak eğitim faaliyetine devam edecek.

Konya Beyşehir Yeni Devlet Hastanesi 2017'de açılacak!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapım çalışmaları devam eden yeni devlet hastanesi inşaat alanında incelemede bulundu. Özaltun, hastanenin 2017 açılacağını söyledi.

TOKİ Konya Emirgazi 10 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili Emirgazi ilçesi 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

konya Emırgazi devlet hastanesi Haberi

konya Emırgazi devlet hastanesi


TOKİ tarafından 07.11.2013 tarihinde ihale edilen Konya/ Altınekin 10 yataklı Hastane inşaatının sözleşmesinin Bilener İnşaat Ltd. Şti. ile yapıldığını belirten Baloğlu, Mart ayı içerisinde temel atılması için çalışmaların başlayacağını anlattı. 3500 metrekare kapalı alana sahip olan hastanenin sözleşme bedelinin 4.837.000,00 TL olduğunun söyleyen Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu. hastane inşaatının 2014 yılı sonuna kadar tamamlanmasının planlandığı haberini de verdi. 


Bunun yanında yine Konya Emirgazı ilçesinde TOKİ tarafından yapılan ve ihalesi kesinleşen Konya/Emirgazi 10 yataklı hastane inşaatının sözleşme hazırlıklarının da sürdürüldüğünü anlatan Baloğlu. 2.822 metrekare kapalı alanı bulunan hastanenin ihale bedelinin ise 4.944.000.00 TL olduğunu belirtt


Yeni Haber...