05 / 05 / 2024

Konya emlak sertifkaları

Konya emlak sertifkaları

Konya Emlakçılar Odası ile Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi İşbirliği ile düzenlenen “Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim Programı’nı tamamlayanlara sertifikaları verildi.

Milli Emlak'tan Konya'da yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul!

Akören Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Konya'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Konya'da taksitle arazi!

Konya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 30 bin 352 metrekare alana sahip araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi için taksit imkanı sağlanıyor.

Konya'da KDV'den ve emlak vergisinden muaf 82 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu ve Meram ilçelerinde yer alan 82 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Konya'daki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Konya'da 182 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan büyük Ekim fırsatı! 

Konya Kulu Milli Emlak Şefliği, Konya ili, Kulu ilçesi, Zincirlikuyu Mahallesi'nde yer alan 182 adet Hazine arsası satılıyor. İşte detaylar...

Konya'da 318 adet gayrimenkul 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Hem KDV'den hem de emlak vergisinden muaf!

Konya Milli Emlak, Konya ili, Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerinde yer alan 318 adet Hazine taşınmazını satıyor. Söz konusu satışta en çok 24 ay taksitle ödeme yapılabiliyor. İşte merak edilenler...

Milli Emlak Konya'da 27 bin 900 liraya konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eylül ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da konut imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Konya'da 52 bin 100 liraya konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül ayındaki ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Konya'da imarlı 9 arsa satılık! Bu fırsat kaçmaz!

Arsa almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi'nde yer alan konut imarlı 9 arsayı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Konya'da büyük fırsat! 10 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 69 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Kulu ilçesi Arşıncı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Söz konusu satış ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Konya'da arsa fırsatı! 37 bin 500 TL'ye imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili Kadınhanı ilçesi, Karakurtlu Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:20'de yapılacak.

Milli Emlak Konya'da konut alanı imarlı arsa satıyor! 179 bin liraya imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya Beyşehir ilçesi, Sadıkhacı Kasabası Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 29 Haziran tarihinde saat 11:15'te yapılacak.

Konya emlak sertifkaları Haberi

Konya emlak sertifkaları

Konya Emlakçılar Odası ile Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi İşbirliği ile düzenlenen “Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim Programı’nı başarıyla tamamlayan Emlakçılara düzenlenen bir törenle sertifikaları dağıtıldı.


Kısa adı “SELÇUKSEM” olan Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile Konya Emlakçılar Odası arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği protokolü çerçevesinde düzenlenen “Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim Programı” sonuçlanırken, başarılılara Konya Emlakçılar Odası çok amaçlı salonunda düzenlenen bir törenle sertifikaları SELÇUKSEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mete Kazaz, Oda Başkanı Sedat Altınay ve yönetim kurulu üyeleri tarafından dağıtıldı.


SELÇUKSEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç Dr. Mete Kazaz “ Konya Emlakçılar Odası ile birlikte organize ettiğimiz ve Konyalı Emlakçılar katıldığı”Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim programımız başarıyla tamamlanmıştır. Başarılı olan Emlakçılara sertifikalarını dağıttık. SELÇUKSEM’e her zaman desteğini esirgemeyen Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof...