15 / 05 / 2024

konya engelli bakım merkezleri

konya engelli bakım merkezleri

Konya’ da açılacak olan Yaşlı ve Engelliler Eğitim, Araştırma ve Bakım Merkezi’ nin işbirliği protokolü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ ın katıldığı törenle imzalandı...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden binlerce vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

Binlerce vatandaş sosyal yardımlardan yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında son dakika şoku! Herkes hemen zamlı yeni maaşına baksın! 

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

Binlerce kişinin yararlandığı sosyal destek ödemesi zamları merakla bekleniyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşından binlerce kişi faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Peş peşe belli oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandaş sosyal yardım tutarlarını merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen buz kestirdi! Bir bir açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce dar gelirli vatandaş sosyal destek ödemelerinden faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla resmen buz kestirdi! Peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 2023'te tam bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen maaşlara bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşından faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı 2023'te tam bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Şubat 2023 zammı tek tek açıklandı! Bu rakamı görenin resmen aklı gitti

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Şubat 2023 zammı tek tek açıklandı... Bu rakamı görenin resmen aklı gitti...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak zammıyla resmen bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı alıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı Ocak zammıyla resmen bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla tam bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

Binlerce ihtiyaç sahibi vatandaş, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasından faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla tam bu kadar oldu! Tek tek açıklandı! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın açıklamaları sonrasında sosyal destek ödemeleri araştırılmaya başlandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla resmen bu kadar oldu! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı bir bir açıklandı! Bu rakamı görenin ayakları yerden kesildi

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammı bir bir açıklandı! Bu rakamı görenin ayakları yerden kesildi... Hemen bakın...

konya engelli bakım merkezleri Haberi

konya engelli bakım merkezleri


Konya’da açılacak olan Yaşlı ve Engelliler Eğitim, Araştırma ve Bakım Merkezi’nin işbirliği protokolü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın katıldığı törenle imzalandı.


Temel atma ve açılış törenleri için Konya’ya gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i de ziyaret etti. Ziyarette Başkan Akyürek, Bakan İslam’a tablo hediye etti. Ziyaretin ardından yaşlı ve engelliler için Konya’ya yapılacak olan yeni merkezin protokolü imzalandı. Konya Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen imza törenine proje ortakları Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ile Yaşlı ve Engelliler Bakımı Eğitimi Araştırma Uygulama Vakfı (YEBAV) Kurucu Başkanı Adnan Ağırbaşlı katıldı.


İmza töreninin ardından konuşan Bakan İslam, Türkiye’nin genç nüfusa sahip...