12 / 05 / 2024

konya güneş çiftliği

konya güneş çiftliği

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız 2018 yılında üretime başlamasını hedeflediklerini bildirdi. Yıldız, "Yalnızca Avrupa'nın değil, inşallah dünyanın en büyük güneş çiftliğini kurmuş olacağız" diye konuştu.

Migros’ta ilk ve son kez! Örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü!

Migros’ta büyük yankı uyandıran indirim kampanyası sürüyor. Bu kapsamda, örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü. İşte 14 Ağustos Pazartesi Migros fiyat listesi...

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan nakdi mazot ve gübre desteği ile kırsal kalkınma destekleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği güncellendi! 2023 mazot gübre ödemesi ne zaman, kaç lira? Hemen siz de bakın!

2023 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? Şubat ayı mazot gübre desteği yattı mı?

Mazot gübre desteği çiftçiler tarafından araştırılmaktadır. Çiftçiler şubat ayı itibarıyla mazot gübre desteği ödemelerinin ne zaman yatacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat! Ocak 2023 mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! 

Çiftçiler merakla mazot gübre desteği ödeme tarihlerini araştırıyor. Peki 2023 Ocak  mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! 

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği Ocak 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Çiftçiler tarımsal destek ödemesi tarihlerini merak ediyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği Ocak 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Çiftçilere resmen son dakika şoku! Mazot ve gübre desteği hesaplara ne zaman yatırılacak? Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçiler, mazot ve gübre desteği ile ilgili son dakika gelişmelerini merak ediyor ve araştırıyor. Çiftçilere resmen son dakika şoku... Mazot ve gübre desteği hesaplara ne zaman yatırılacak... Hemen bakın...

Hangi tarımsal destekler ödeniyor? 2023 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek?

Tarımsal destek ödemelerine dair çiftçiler araştırmalar devam ediyor. Peki Hangi tarımsal destekler ödeniyor? 2023 mazot gübre desteği ne zaman ödenecek? İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatacak? Ziraat Bankası mazot gübre desteği sorgulama 2022

Çiftçiler, mazot ve gübre desteği ile ilgili son dakika gelişmelerini merakla araştırıyor. Peki mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatacak? Ziraat Bankası mazot gübre desteği sorgulama 2022...

Çiftçilere büyük şok! Mazot ve gübre desteği 2022 hesaplara yattı? Mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak! Hemen bakın!

Çiftçilere büyük şok... Merakla beklenen mazot ve gübre desteği 2022 hesaplara yattı? Mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak? Hemen siz de bir bakın...

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteği ödendi mi? 2022 Mazot gübre desteği ne zaman yatacak? 

Mazot ve gübre desteği ödemeleri milyonlarca çiftçi tarafından merakla araştırılıyor. Peki Mazot ve gübre desteği ödendi mi? 2022 Mazot gübre desteği ne zaman yatacak? Ziraat Bankası mazot ve gübre desteği sorgulama nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yapılacak?

Çiftçiler mazot ve gübre desteği ödeme tarihlerini takip ediyor. Peki, 2022 mazot ve gübre desteği hesaplara yattı mı? Mazot ve gübre desteği ödemeleri ne zaman yapılacak? Çiftçiler hemen yeni ödemelere bakın... 

Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?

Mazot gübre desteğine dair sorulan sorular hız kazandı. Destek alan çiftçiler, “Mazot gübre desteği 2022 ne zaman verilecek? Tarım Destekleri 2022 ne zaman ödenecek?” sorularına yanıt arıyor.

konya güneş çiftliği Haberi

konya güneş çiftliği


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin yüzde 100 yerli sanayiyle üretilmiş sismik gemisinin 2 yıl içerisinde hizmete alınacağını bildirdi.


Bakan Yıldız, maliyeti 1 milyar dolara ulaşacak sondaj gemisinin de siparişini vermeye hazırlandıklarını belirtti.


Yıldız, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda sunum yaptı. Enerji sektöründeki her yatırımın olabildiğince yerli kaynaklardan oluşturulması için çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Yıldız, üniversite-sanayi işbirliğinde daha iyi bir yapı kurulması gerektiğini vurguladı. 


Geçen yıl ağustos sonunda 61 bin 151 megavat olan Türkiye'nin toplam enerji kurulu gücünün bu yılın aynı ayında yüzde 11,5 artışla 68 bin 236 megavata çıktığını ifade eden Yıldız, bunun birçok ülkenin kurulu gücünü geçtiğini söyledi.


Petrol aramaları için 10 yılda 14 milyar dolarlık yatırım yapılacağını anlatan Yıldız, sismik arama gemisinin yerli tersanelerde...