09 / 05 / 2024

Konya Hadim sanayi sitesi

Konya Hadim sanayi sitesi

Hadim ilçesine yapılacak sanayi sitesi için ihale sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Belediye Meclis üyeleri ile işi üstlenen yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Konya Karatay'da 24 taksitle imarlı iki arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 24 ay taksitle iki arsa satacak. Söz konusu arsalar sanayi tesis alanı ve mesken sahası imarlı.

İskenderun'da depremzedeler için kurulan 201 konteynerde yaşam başladı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Konya Organize Sanayi Bölgesi tarafından yaptırılan 201 konteyner depremzedelere teslim edildi.

O ilde 100 milyon TL'ye sanayi imarlı arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Kayacık Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satıyor. Fiyatı resmen dudak uçuklattı. İşte ayrıntılar...

Hadim Kardeşler Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadim Kardeşler Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hadim tarafından kuruldu.

TOKİ Konya Ilgın'da 240 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

TOKİ Konya Ilgın 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ilgın'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ilgın'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

TOKİ Konya Hadim 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2+1'ler 608 bin TL'ye!

TOKİ Konya Hadim 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Hadim'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Hadim'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

Konya'da 8 taksitle satılık arsa! Yatırımcılar dikkat! Et ve süt entegre tesisi yapılabilir!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Merkez Kaşınhanı Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle arsa satıyor! Ticaret-konut-sanayi alanı imarlı satılık arsalar satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Konya'da 83.5 milyon TL'ye sanayi tesis alanı imarlı satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı  83 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 53.2 milyon TL'ye sanayi alanı imarlı satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 2 adet arsayı 53 milyon 175 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Hadim sanayi sitesi Haberi

Konya Hadim sanayi sitesi

Hadim ilçesine yapılacak sanayi sitesi için ihale sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Belediye Meclis üyeleri ile işi üstlenen yüklenici firma yetkilileri katıldı. Belediye Başkanı Hadimioğlu, törende yaptığı konuşmada, sanayi sitesinin ilçe için önemli r bir ihtiyaç ve geleceğe dönük bir proje olduğunu öyledi. İhalenin 15 Kasım'da gerçekleştirildiğini belirten Hadimioğlu, "Yeni yapacağımız sanayi sitesi bin 800 metrekare alana kurulacak ve 30 dükkan yer alacak şekilde projelendirildi. Bugün de sözleşmesini imzalıyoruz. İnşaat bir yılda bitecek. Sanayi sitesi tamamlandıktan sonra ilçe merkezindeki sanayi dükkanlannı yeni sitede toparlayacağız. Firmamıza, belediyemize ve ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu. 


Rasyonel...