08 / 07 / 2024

konya hüyük sağlık meslek lisesi

konya hüyük sağlık meslek lisesi

Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, yaptığı açıklamada, ilçeye sağlık meslek ve ticaret meslek lisesi kazandırabilmek için belediye olarak kolları sıvadıklarını söyledi. Yapılacak olan liselerle birlikte ilçedeki sayısı 5'e çıkacak..

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için tam 24 ay taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Konya Büyükşehir 24 taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkan imarlı arsalar için 24 taksit yapılıyor.

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!  2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Hüyük'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Hüyük'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hüyük sosyal konut projesi...

Konya Büyükşehir'den 18 ay taksitle imarlı arsa fırsatı! 10 adet arsayı satışa çıkardı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 18 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! 36 ay taksitle satılık arsalar!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 3 adet arsayı taksitle satışa çıkardı. İşte arsa ihaleleri ile ilgili merak edilen detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle arsa satıyor! Ticaret-konut-sanayi alanı imarlı satılık arsalar satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir 24 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 24 ay taksit yapılıyor...

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 taksitle 4 arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış fiyatları 15 milyon 105 bin TL'den başlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden taksitle arsa fırsatı! İmarlı 6 arsa satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 5 milyon 45 bin liradan başlıyor.

Konya Büyükşehir 2 adet arsa satıyor: 60.8 milyon TL'ye!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Sille'de yer alan 2 adet arsayı 60 milyon 840 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Hüyük TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Hüyük projesinde yer alan 11 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

konya hüyük sağlık meslek lisesi Haberi

konya hüyük sağlık meslek lisesi

Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, yaptığı açıklamada, ilçeye sağlık meslek ve ticaret meslek lisesi kazandırabilmek için belediye olarak kolları sıvadıklarını söyledi, İstanbul ve İzmir'deki hayırsever Hüyüklüler ile bu konuda görüştüklerini dile getiren Akgümüş, "Hastane karşısında sağlık meslek lisesi, imar planımızda ise okul olarak gözüken ticaret lisesini yapmayı planlamaktayız" dedi.Hüyük'te mevcut 3 lise sayısının 5 olması yönünde gayret gösterdiklerini aktaran Akgümüş, şunları kaydetti:"Ilçemizde lise sayısı inşallah yenilerinin devreye girmesi ile 5'e ulaşacak. Yüksekokulun temelleri olan liselerimizin sayısının artması, hedeflediğimiz yüksek okulumuzun da en kısa sürede ilçemize gelmesinin önünü açacak ve bu zarureti doğuracaktır. Hüyük Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi eğitimde de ilçemizi ön plana çıkarmayı hedeflemekteyiz. ilçemizde Anadolu Lisesis ve İmam Hatip Lisesi'nin kısa bir süre sonra açılışının yapılmasının...