22 / 05 / 2024

konya İbrahim Işık

konya İbrahim Işık

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Işık; sorunların temelinde nazım imar planı yatıyor. Işık, 'Köyden kente göç planlı bir imar ile durdurabilir ' dedi...

Konya Büyükşehir Belediyesi 6 kat konut imarlı arsayı 153 milyon TL'ye satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da konumlanan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardığını duyurdu. Belediye arsa için 153 milyon TL istiyor.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için tam 24 ay taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Konya Büyükşehir 24 taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkan imarlı arsalar için 24 taksit yapılıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tam 24 taksitle iki arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesinde yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalardan iki tanesi tam 24 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 18 ay taksitle arsa fırsatı! O ilçede imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Bu İki ilçede 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 ay taksitle satışa çıkıyor.

Konya Büyükşehir'den 18 ay taksitle imarlı arsa fırsatı! 10 adet arsayı satışa çıkardı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 18 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Arsa almak isteyenler dikkat! Konya Büyükşehir Belediyesi 24 taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu ve Karatay'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte ihale detayları...

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle arsa satıyor! Ticaret-konut-sanayi alanı imarlı satılık arsalar satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karatay'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Konya Büyükşehir 24 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 24 ay taksit yapılıyor...

Konya Büyükşehir 24 ay taksitle 3 arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Fevziçakmak ve Mezbaha Mahallesinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

konya İbrahim Işık Haberi

konya İbrahim Işık

30 Mart mahalli seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Işık, yaşanan yerel seçim sürecini ve seçilmesi halinde yapacaklarını gazetemize değerlendirdi. 


SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İMAR PLANINDA 


Konya merkezde yaşanan sorunların iç içe geçmiş halde bulunduğunu belirten CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Işık, büyük sorunların temelinin nazım imar planının bulunmaması olduğunu söyledi. Işık, "Hizmet eşit olarak dağıtılmıyor. Rantlaşma aldı başını gidiyor. Ancak tüm bu sorunların temeli aynı. ilimizin hâla bir nazım imar planı yok. Nerenin ne zaman imara açılacağını dair bile en küçük bir planlama yok. Bundan haberi olan bazı kişiler de o bölgelerdeki arsaları ucuz yoldan kapatarak rant sağlıyor. 


Şehrin rüzgar alıklarına koca koca siteler yapıyorlar. İki rüzgâr yönümüzden biri olan Ankara yolu taralına sanayi...