02 / 05 / 2024

konya ılgındaki şehir konağı

konya ılgındaki şehir konağı

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerdeki yatırımlarını artırarak sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli’nin ardından Ilgın ve Akşehir Şehir Konaklarını da tamamladı.

Akşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık imarlı arsa!

Konya İli Akşehir Belediye Başkanlığı, Konya Akşehir'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Beyşehir Belediyesi'nden Konya'da satılık arsa!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 20 Kasım Pazartesi günü yapılacak.

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye o ildeki 13 adet arsa ile 1 araziyi satıyor! 65 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Konya ili Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Beyşehir ilçesinde yer alan 12 arsa, 1 arazi ve 1 adet de iki katlı lojman ve arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Arsa almak isteyenlere müjde! O ildeki 24 arsa 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Konya ili Akşehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Akşehir ilçesinde yer alan 24 adet arsayı satıyor. İşte merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Konya Ilgın'da 240 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

TOKİ Konya Ilgın 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ilgın'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ilgın'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

Konya'da depo ve iş yerleri satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Akşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Konya ili, Akşehir ilçesi, Meydan Mahallesi'nde yer alan 14 adet iş yeri ve 10 adet depo 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Konya Beyşehir'de 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler dikkat!

Konya Beyşehir Belediyesi, Konya ili, Beyşehir ilçesi, Hamidiye, Kurucuova ve Çiçekler mahallelerinde yer alan 10 arsayı 34 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte Konya Beyşehir'deki arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

Konya Ilgın Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya kapsamındaki, 37656 Ada 4 Parsel Eğitim Tesis Alanının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 14 Ocak 2022 tarihinde onaylandı.

Beyşehir Millet Bahçesi için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Beyşehir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Beyşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

konya ılgındaki şehir konağı Haberi

konya ılgındaki şehir konağı


Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerdeki yatırımlarını artırarak sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli’nin ardından Ilgın ve Akşehir Şehir Konaklarını da tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe merkezlerinin tamamına en az bir kültür merkezi, şehir konağı, spor salonu gibi sözler verdiklerini belirterek, bu kapsamda yatırımlara devam ettiklerini dile getirdi.


Ereğli Şehir Konağı’nın açılışını Mart ayında yaptıklarını, binanın Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) olarak hizmet verdiğini kaydeden Başkan Akyürek, Ilgın Şehir Konağı’nın da tamamlandığını ve ASEM olarak hizmet vermeye başladığını ifade etti. Akşehir Şehir Konağı’nın yapımının da tamamlandığını ve Genç KOMEK Yaz Okulu kapsamında havuzundan öğrencilerin yararlanacağını vurgulayan Başkan Akyürek, şehir konaklarının ilçelere değer katarken insanların yaşam kalitesini artırdığını vurguladı.


Başkan Akyürek, Ilgın ve Akşehir Şehir Konaklarının yaklaşık 6 milyon liraya mal...