23 / 07 / 2024

konya kayseri kervansaray

konya kayseri kervansaray

Selçuklu han ve kervansarayları sosyal sorumluluk bilincine sahip işletmecileri bekliyor

7 ile 185 kilometrelik raylı sistem geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İstanbul, Bursa, Ankara, Kocaeli, Konya, Kayseri ve Gaziantep olmak üzere 7 ayrı şehirde 14 hatta yaklaşık 185 kilometre uzunluğunda raylı sistem yapım çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesi mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri YHT'nin tamamlanma süreci mecliste!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren Projesinin tamamlanma süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Özdemir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Mutfağı 10 yeni şube açacak!

Kayseri Mutfağı 2020’de başta İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir, Konya, Samsun ve Trabzon olmak üzere 10 tane şube açmayı planlıyor…

Antalya-Kayseri Hızlı Tren projesi meclis gündeminde!

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri Hızlı Tren projesini meclis gündemine taşıdı..

Bizim Şehir Projesi için 4 ilde pilot uygulama yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bizim Şehir Projesi için Gaziantep, Bolu, Konya, Kayseri illerinde pilot uygulamalar yapıyoruz" dedi...

Konya, Aksaray ve Ankara'da acele kamulaştırma kararı!

Hirfanlı Tatlı Su ve Tuz Gölü Tuzlu Su Deşarj Hattı, Kayseri-Konya-Seydişehir/Tuz Gölü Doğal Gaz Boru Hattı, Tuz Gölü Yüzey Tesisleri ve 48 Adet Kuyu Projesi kapsmında 3 ilde yer alan bazı taşınmazlar acele kamulaştırışacak. 

Ankara, Konya ve Kayseri için Bakanlar Kurulu'ndan flaş karar!

Bakanlar Kurulu tarafından Ankara, Konya ve Kayseri için flaş kararlar alındı. Kararlar, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri hızlı treni TBMM'de!

Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri yüksek hızlı tren projesi mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, projeye ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kayseri-Nevşehir-Aksaray-Konya-Antalya Hızlı Treni başlıyor!

Kayseri-Nevşehir-Aksaray-Konya-Antalya Hızlı Tren Demiryolu projesi için düğmeye basıldı. Hat, Antalya Manavgat'tan başlayarak, Kayseri Kocasinan'da son buluyor..

Konya'daki Rüstem Paşa Kervansarayı restore ediliyor!

Konya genelindeki bütün tarihi eserlere sahip çıkan Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'de yer alan Rüstem Paşa Kervansarayı'nı restore ediyor.

Birevim Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açacak!

15 farklı noktada müşterileriyle buluşan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde Gaziantep, Kayseri ve Konya'da şube açmayı planlıyor.

Birevim 3 yeni şube açmaya hazırlanıyor!

Birevim, yeni şubeleriyle Türkiye’nin farklı noktalarındaki takipçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Konya, Kayseri ve Gaziantep’te şube açmak için kolları sıvayan Birevim, 2017 yılsonuna kadar, Türkiye’nin her bölgesinde şubelerini artırma yolunda ilerliyor.

konya kayseri kervansaray Haberi

konya kayseri kervansaray

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen İpek Yolu projesinde pilot bölge olarak seçilen Kayseri-Konya arasında restorasyonları devam eden Selçuklu han ve kervansarayları sosyal sorumluluk bilincine sahip işletmecileri...