18 / 05 / 2024

konya kent merkezi

konya kent merkezi

Daha önce şehir meydanının olmadığı söyleyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şuanda 2 meydana yaptıklarını belirtti.

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Avcılar Kent Merkezi'nin temellerini atacağız!

Avcılar mitinginde konuşan Başkan Erdoğan, "Millet bahçeleri ve kıraathaneleri projemizi Avcılar'da hayata geçireceğiz. İlçemizde bir kent merkezi oluşturacağız'' dedi.

Cahit Turhan, Konya Yüksek Hızlı Tren Garı inşaatını inceledi!

Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan, YHT Garı inşaatı ve Konya Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulundu...

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesinin akıbeti TBMM'de!

Konya Lojistik Merkezi yatırım projesi meclis gündemine taşındı. CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, projenin akıbetini Bakan Turhan'a sordu... 

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planına iptal davası!

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, bakanlığın İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 140 bin metrekarelik Tariş arazilerini kapsayan ve Mayıs ayında onaylanan imar planlarının iptali için dava açtı.

İnşaat sektörünün kalbi Konya'da atıyor!

Konya Gayrimenkul, Konya İnşaat, Konya Kent ve Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Aletleri Fuarları 14 Mayıs'a kadar ziyaretçilerine açık.

Konak Yeni Kent Merkezi plan notları onaylandı!

İzmir Yeni Kent Merkezi'nin Konak ilçesi sınırlarını kapsayan kesiminde Konak Belediye Meclisi'nde tıkanan plan notları krizi aşıldı.

Ankara Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı'na ilişkin 7 sorun TBMM'de!

MHP Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Ankara Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı projesi kapsamındaki işlemlere ilişkin 7 soru hazırladı..

Konak'taki 'Yeni Kent' krizi çözüldü!

İzmir'de uzun süredir merakla beklenen ve tartışmalara neden olan Yeni Kent Merkezi imar planı krizi çözüldü.

konya kent merkezi Haberi

konya kent merkezi
Toplu ulaşımda yeni bir dönemin başladığı belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehrin her alanda standartlarını arttırmak için çalıştıklarını söyledi. Konya'nın ilk defa 2 şehir meydanına kavuştuğu vurgulayan Başkan Tahir Akyürek, "Konya'nın gerçek bir meydanı yoktu, şimdi 2 tane var" diye konuştu. Kent meydanı toplam 45 bin metrekarelik alana...