23 / 05 / 2024

konya konut izni

konya konut izni

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, Konya' da düzenlediği basın sohbet yemeğinde Türkiye genelinde ve Konya 'da yalıtım konusundaki eksiklikler hakkında bilgi verdi.

Mahkeme imar artışı kararını iptal etti! 365 hakim, savcı ve bürokrat açıkta kalabilir!

25 konut izni verilen arazide imar güncellenmesine giderek konut sayısını 390’a çıkaran Melih Gökçek zamanındaki Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kararı kabul edilmedi. 

Özelleştirme İdaresi'nden otel ve konut izni!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) Antalya Kemer, Bodrum Bitez, İzmir Gümüldür, Tekirdağ Marmara Ereğlisi’nde bulunan arsalarının imar planlarını değişti.

Konya'da Mayıs'ta bin 923 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2019 Mayıs Konya Konut Satışı İstatistiklerini açıkladı. Konya'da 2019 Mayıs'ta bin 923 konut satıldı.

Konya’da 2017 yılı Temmuz ayında 3 bin 383 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2017 yılı Temmuz ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Konya ili, konut satışı” konusunda bir basın bülteni hazırladı.

TOKİ'den Konya'ya 180 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 180 adet konut inşa edecek. Projelerin ihalesi 12 Ekim 2017 tarihinde yapılacak.

Konya'da Haziran'da 2 bin 5 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2017 yılı Haziran ayı Konut Satışı İstatistikleri'ne göre, Konya ili 2 005 konut satışı ile Türkiye genelindeki toplam konut satışlarından yüzde 2,1 pay aldı. Bölge, konut satışında 11’inci sırada yer aldı.

Konya Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi'nde çalışmalar başladı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından 6 Haziran tarihinde ihalesi tamamlanan Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesinde sürenin tamamlanmasıyla birlikte hafriyat çalışmaları başladı.

Konya’da 2017 yılı Mayıs ayında 2 bin 832 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2017 yılı Mayıs ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Konya ili, konut satışı” konusunda bir basın bülteni hazırladı.

Konya Seydişehir Eski Garaj Ve Konut Projesi ihalesi yapıldı!

Konya Seydişehir Eski Garaj Ve Konut Projesi ihalesi yapıldı. İhalesi yapılan 7 bin 855 metrekarelik bir alanda başlayacak olan projede 40 adet işyeri, 72 adet 3+1 ve 20 adet 4+1 olmak üzere 92 adet konut ve otopark yer alacak.

Konya Hüyük TOKİ 88 konut ihalesi bugün!

Konya İli Hüyük İlçesi Hüyük Mahallesi, 88 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün yapılacak.

Konya’da 2017 Nisan'da 2 bin 830 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü 2017 yılı Nisan ayı Konut Satışı İstatistiklerinden “Konya ili, konut satışı” konusunda bir basın bülteni hazırladı.

TOKİ Konya Hüyük 88 konut ihalesi 31 Mayıs'ta!

TOKİ tarafından Konya İli Hüyük İlçesi Hüyük Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 88 konut için ihale tarihi belli oldu.

Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut!

Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

konya konut izni Haberi

konya konut izni

Emrullah Eruslu, "Enerjisinin yüzde 75'ini ithal eden bir ülke olarak artan enerji ihtiyacının karşılanması ne kadar önemli ise tasarruf yolu ile kazanılacak potansiyel enerji miktarı da bir o kadar önemli. Ülkemizde yalıtmışız binaların sayısı 15 milyondan fazla, bu da mevcut binaların Türkiye'nin soğuk iklim koşullarında olan Konya'da binaların yüzde 70'inin yalıtımsız olduğu belirtildi. GYODER verilerine göre ise Konya'daki 464 bin konuttan 130 bininin inşaat izni bile yok yüzde 85'inin yalıtımsız olduğu anlamına geliyor. Yalıtımsız binalar yüzünden enerjimizi boşa harcıyoruz ve her yıl bunun ülke ekonomisine bedeli 10 milyar doları buluyor. Binalarda enerji kaybını ısı yalıtımı uygulamaları ile yüzde 55 azaltmak mümkün. Yalıtım levhasının kalınlığı arttıkça enerji verimliliği de o oranda artıyor. Konya'da da binaların yüzde 70'i yalıtımsız. Kent bu...