28 / 08 / 2024

Konya Meram mülkiyet ve imar sorunu son durum

Konya Meram mülkiyet ve imar sorunu son durum

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Konya Meram'da 8 taksit imkanıyla satılık arsa fırsatı! arsa alacaklara müjde! 

Konya Meram'da yer alan 3 arsa 8 taksit imkanıyla satılıyor. İşte Konya Meram'daki arsaların fiyatları ve satışa ilişkin tüm detaylar...

Konya Meram'da 9.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 350 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 77.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Turgutreis Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 77 milyon 898 bin 48 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Konya Meram kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde mahallede 6 bina yenilenecek. 

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 14.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Konya Meram Belediyesi pandemi döneminde esnaftan kira almadı! 

Pandemi süresi boyunca 15 milyon TL yardım yapan Konya Meram Belediyesi, bu süre zarfında esnaftan kira tahsilatı da yapmadı.

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

Konya Meram'a millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Meram Millet Bahçesi projesinin ihalesini 27 Nisan'da tarihinde gerçekleştirecek.

Konya Meram'da 10.7 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

Konya 2. İcra Dairesi, Konya Meram ilçesinde bulunan 6 gayrimenkulü satışa çıkardı. Tavuk çiftliği ve müştemilatının fiyatı 10 milyon 705 bin TL olarak belirlendi.

Konya Meram’da evi olmayan kalmayacak!

Konya Meram'da kentsel dönüşüm uygulanan alanlara kurulacak yapı kooperatifleriyle her gelir grubuna yönelik konutlar üretilecek..

Konya Meram Gödene 6 Aralık kura sonuçları açıklandı mı?

176 daireden meydana gelen TOKİ Konya Meram Gödene projesinde kura çekilişi bugün yapıldı. Peki Konya Meram Gödene 6 Aralık kura sonuçları açıklandı mı?

Konya Meram mülkiyet ve imar sorunu son durum Haberi

Konya Meram mülkiyet ve imar sorunu son durum

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında mahalle sakinleriyle bir araya geldi.


Başkan Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında Yaylapınar Spor Tesisleri’nde düzenlenen programda Yaylapınar Kaş, Yaylapınar Uhud, Yaylapınar Süleymaniye ve Karaaslan Aybahçe mahalle sakinleriyle buluştu.


“İMAR YOĞUNLUĞU AYNI SEVİYEDE”

Bu bölgelerin 25-30 yıl öncesinden tarımsal amaçlı kullanıma sahip tarımsal vasıflı bölgeler olduğuna dikkat çeken Başkan Toru, “Bu süreçte yapılar yapıldı ve hisseli parseller oluştu. Mülkiyet ve imar problemlerinin en üst düzeyde olduğu yerler bu mahallelerimizdir. Temel sorun olan mülkiyet ve imar problemlerinin çözümü için kolları sıvayarak hızlı bir şekilde imar planlarının yapımına başladık. 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planlarını tamamlayarak onaylanmasını sağladık. Üzerinde yapı olan adalarda imar yoğunlu 25-50, boş arsalarda ise 20-40’tı. Vatandaşlarımızın...