21 / 05 / 2024

Konya Muradiye Parkının yapımında son durum

Konya Muradiye Parkının yapımında son durum

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Muradiye Mahallesi’nde yapımı devam eden park inşaatını inceledi. Başkan Toru parkın 28 Ekim'de açılacağını söyledi.

Gölcük Tabiat Parkı'nın işletmesi için ihaleye çıkılıyor!

Bolu'da yer alan Gölcük Tabiat Parkı'nın işletilmesi 22 yıllığına ihaleye çıkıyor. İhale 19 Aralık'ta yapılacak. 

Düzce'deki İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu!

Düzce'de bulunan İnönü Parkı'nın ihalesi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, parka ilişkin olarak yazılı soru önergesi hazırladı..

Uzungöl Tabiat Macera Parkı'nın ihalesi yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Doğu Karadeniz’in ve Türkiye’nin en önemli turizm noktalarından biri olan Uzungöl’de inşa edilecek olan Tabiat Macera Parkı'nın ihalesi gerçekleşti.

Bursa Muradiye Parkı açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin 'Yeşil Bursa' kimliğine katkı sağlayacak olan ve bölgeye değer katan Muradiye Parkı'nın kısa süre sonra açılacağını söyledi...

Konya YHT Garı'nın temeli atıldı!

Temeli Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılan Konya YHT Garı'nın, yılda 3 milyon yolcuya hizmet vermesi bekleniyor.

Ayvalık Tabiat Parkı'nın revizyon planına iptal!

Türkiye'nin en büyük tabiat parkı olan Ayvalık Tabiat Parkı'nın mutlak koruma alanı statüsünü kaldıran revizyonun planı iptal edildi.

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

İşte Apple Park'ın son durumu!

Apple Park'ın çalışmaları hızla devam ediyor. Son şeklini almaya başlayan kampüsün önümüzdeki ay alışanlarına kapılarını açması bekleniyor.

Albatros Parkı'nın satılmasına mahalle muhtarından tepki!

Büyükçekmece Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan Albatros Parkı'nın 160 milyon TL bedelle Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satılmasına tepkiler büyüyor. Satışa en sert tepki, parkın bulunduğu Atatürk Mahallesi Muhtarı Alkış Soydan'dan geldi.

Albatros Parkı'nın satılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor!

CHP’li belediyenin Büyükçekmece’deki son yeşil alanı olan Albatros Parkı'nı satmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Melih Gökçek'ten Albatros Parkı'nın satılmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Albatros Parkı’yla ilgili haberleri paylaşarak, parkın özel bir şirkete satılmasına tepki gösterdi.

Çankaya İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi Koru Mahallesi’nde yapılacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen temel atma törenine katıldı.

Çayyolu İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan'da atılacak!

Çankaya Belediyesi tarafından Çayyolu'nda hazırlanacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli 22 Nisan Cumartesi günü atılacak.

Konya Muradiye Parkının yapımında son durum Haberi

Konya Muradiye Parkının yapımında son durum

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Muradiye Mahallesi’nde yapımı devam eden park inşaatını inceledi. Başkan Toru, proje hakkında bilgiler verirken, parka Bingöl’de terör örgütü tarafından şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Veli Ateş’in isminin verileceğini ifade etti.


‘Yerinde tespit, yerinde çözüm’ sloganıyla çalışmalara devam edilen Meram Belediyesi’nde, Başkan Fatma Toru, Muradiye Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen park alanında incelemelerde bulundu. Projeyi 8 bin 250 metrekare alan içerisine gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Toru, “Vatandaşlarımızın doğa ile iç içe olması ve spor yaparak sağlıklı yaşayabilmesi için Meram’a yeni parklar kazandırmaya devam ediyoruz. Daha önce proje aşamasını tamamlayarak hızla yapımına başladığımız Muradiye Mahallesi’ndeki parkımızın 28 Ekim’de açılışını yapmayı planlıyoruz. Proje kapsamında süs havuzları, çocuk oyun grupları, basketbol sahası, kameriyeler, oturma alanları ve 3 bin...