01 / 05 / 2024

Konya Müsiad Şubesi

Konya Müsiad Şubesi

Fuar için Türkiye'ye gelen 7 binin üzerindeki işadamı ve alım heyetleri sadece İstanbul'la sınırlı kalmadı. 11 kişilik ticaret ve alım heyeti Konya'ya giderek Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliğinde toplantılara katıldı.

Konya'da kripto para madenciliği operasyonu!

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerine bir iş yerinde kripto para üreten cihazlar olduğuna ilişkin ihbar yapıldı. İhbarı değerlendiren ekipler, iş yerine baskın düzenledi ve 103 kripto para üretim cihazı buldu.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Murat Kurum'dan Konya'ya millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki dönemde de Konya'mızın ihyası ve inşası için vizyon projelerimizi hemşehrilerimizle paylaşacağız. Millet bahçeleri ve bisiklet yolları ile daha yeşil, daha sağlıklı bir Konya'yı hep birlikte yaşayacağız" dedi.

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

MÜSİAD Hessen, Almanya'da İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hessen Şubesi, 21-22 Nisan tarihlerinde Almanya'nın Offenbach kentinde İnşaat ve Emlak Fuarı düzenleyecek...

Konya Payitaht Müzesi'nin temeli atıldı!

Konya Payitaht Müzesi'nin temeli atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek "Konya'mızda modern müze anlamdaki ilk müze olacak." ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

MÜSİAD Vizyoner 17 Zirvesi’nden Hasanoğlu İnşaat'a ödül!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi’nde Hasanoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, plaket aldı. 

Konya Müsiad Şubesi Haberi

Konya Müsiad Şubesi

Yeni iş bağlatılarının sağlandığı bildirildi 26-30 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezinde gerçekleştirilen 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarına katılmak üzere ülkemize gelen Yabancı işadamı heyetleri MÜSİAD Genel Merkez tarafından iş görüşmeleri yapılması amacıyla şubelere yönlendirildi. Bu kapsamda MÜSİAD Konya Şubesi ve Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliği ile Tunus'tan fuar için ülkemize gelen 11 kişilik Ticaret ve Alım Heyeti şehrimize gelerek MÜSİAD Konya Şubesinde düzenlenen programda Konyalı işadamları ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. 50'nin üzerinde Konyalı firmanın katılım sağladığı ikili iş görüşmeleri makine, gıda-tarım, inşaat, sağlık, dayanıklı tüketim-mobilya, tekstil-deri sektörlerinde gerçekleştirildi. Heyet Konya temaslarının ardından Karamana geçerek burada da Karamanlı iş adamlarıyla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Konya ve Karamandaki toplantılara katılan firma yetkilileri, görüşmelerin olumlu geçtiğini ve yeni iş bağlantılarının...