06 / 05 / 2024

Konya Sarayönü konut satışı

Konya Sarayönü konut satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü 1. Etap ve Ladik Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 4 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre satıyor.

TOKİ’den Konya Sarayönü'nde 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!  

TOKİ Konya Sarayönü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Sarayönü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Sarayönü'nde  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Sarayönü sosyal konut projesi... 

TOKİ Konya Ilgın'da 240 ay taksitle ucuz konut fırsatı!

TOKİ Konya Ilgın 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ilgın'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ilgın'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hadim sosyal konut projesi...

Konya Ilgın Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 11 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Sarayönü ilçesi için kamulaştırma kararı!

Konya ili Sarayönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Konya Sarayönü için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Sarayönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Konya ili Sarayönü ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Konya Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi 29 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 29 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Konya Sarayönü Millet Bahçesi ihalesi 22 Nisan'da!

Konya İli Sarayönü İlçesi Yenicekaya Köyü Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Konya Ilgın Belediyesi'nden evsiz ve kimsesizler için prefabrik konut!

Konya Ilgın Belediyesi evsiz vatandaşlar için harekete geçti. Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, kalacak yeri olmayan vatandaşlar için prefabrik konut yaptıklarını duyurdu...

TOKİ Konya Sarayönü projesi sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Sarayönü projesinde yer alan konutların kura çekilişini gerçekleştirdi.

TOKİ Konya Sarayönü başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Murat Kurum: Dar gelirli vatandaşlarımızın konut alabilmesinin önünü açtık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, memleketi Konya'da vatandaşlarla bayramlaştı. Kurum, ülke genelindeki sosyal konut projelerinden bahsederek, "İhtiyacı olan vatandaşlarımızın konut alabilmesinin önünü açtık" dedi. 

Konya Sarayönü konut satışı Haberi

Konya Sarayönü konut satışı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Sarayönü 1. Etap ve Ladik Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 4 adet konutu, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunacak. 


Konutların satış işlemleri Ziraat Bankası Sarayönü Şubesi aracılığıyla yürütülecek. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 20 Şubat Pazartesi günü (dün) başladı. Başvurular 31 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek. 


Sarayönü'nde bir tane 2 + 1, bir tane 3 + 1, Ladik mahallesinde bir tane 2 + 1, bir tane 3 + 1 daire satılacak. Büyük evlerde peşinatın yüzde 15'ini, küçük evlerde ise peşinatın yüzde 12'sini bankaya yatıranlar gayrimenkul satış sözleşmesini imzalayabilecek. Sarayönü'nde bulunan 2+1 konut 75 bin 240 liraya, 3 + 1 konut 140 bin 878 liraya satılacak. Ladik'te...