02 / 05 / 2024

konya selçuk üniversitesi yaşlı ve engelli bakım merkezi

konya selçuk üniversitesi yaşlı ve engelli bakım merkezi

Selçuk Üniversitesi bünyesinde 100 bin metrekarelik alana inşa edilecek Yaşlı ve Engelli Bakım, Araştırma ve Uygulama Merkezi (YEBAM), 160 yaşlı ve 320 engellinin hayatlarını idame ettirebilecekleri bir yaşam kompleksi olacak...

İş arayanlar dikkat! Hemşire, laborant, tekniker, hasta bakıcı, fizyoterapist, tıbbi sekreter, mühendis...

Vatandaşlar yeni iş fırsatları için gözünü dört açmış durumda. Konya Selçuk Üniversitesi kendine bağlı olan üniversite hastanesine 150 kamu personeli alacağını açıkladı. Başvurular ise online olarak gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Selçuk Üniversitesi'ndeki lüks konutun sırrı çözüldü!

Konya Selçuk Üniversitesi içerisine inşa edilen havuzlu lüks konutun fotoğrafının sosyal medyada sıkça paylaşılması üzerine, Rektör Mustafa Şahin'den açıklama geldi. 

Selçuk Üniversitesi'nden 'rektörlük konutu' açıklaması!

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörlüğü tarafından rektörlük konutuyla ilgili bazı sosyal medya hesaplarında ve haber sitelerinde yapılan paylaşımların gerçekle ilgisi olmadığını açıkladı.

Konya Selçuk'ta 10.6 milyon TL'ye icradan satılık kalker ocağı!

Konya 9. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Selçuklu ilçesi, 8718 parsel, Sille Mahallesi'nde yer alan 108 bin 43 metrekare alanlı kalker ocağını 10 milyon 612 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

Genç mimarlar Sinpaş Yapı'nın projelerini inceledi!

Sinpaş Yapı, Altınoran ve Marina Ankara projesinde Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nin öğrencilerini ağırladı. Öğrenciler, projenin detaylarını yerinde inceleme fırsatı buldu.

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

Konya Selçuklu'ya iki yeni tesis müjdesi!

Selçuklu’ya eğitim ve sağlık alanında iki önemli tesis inşa edilecek. Sille’ye kazandırılacak 12 Derslikli Okul ve Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüs alanına yapılacak hasta konuk evi imzalar atıldı.

Konya'da emlak danışmanları sertifikalandırıldı!

Konya Emlakçılar Odası ile Selçuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi İşbirliği ile düzenlenen “Emlak Danışmanlığı Mesleki Eğitim Programı’nı tamamlayanlara sertifikaları verildi.

Konya'nın Selçuk ve Karatay ilçelerinde dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Selçuk ilçesi Musalla Bağları ve Fatih mahalleleri ile Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi (2. Kısım) ve Fevzi Çakmak Mahallesi (1. Kısım) sınırları dahilinde kalan bazı belirli alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Selçuk Üniversitesi atıksu tesislerini kontrol edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Selçuk Üniversitesi (SÜ) arasında imzalanan protokolle “Ülke Genelindeki Evsel/Kentsel Atık Su Arıtma Tesislerinin Mevcut Durumunun Tespiti, Revizyon İhtiyacının Belirlenmesi Projesi (TÜRAAT) başlatıldı.

Konya Selçuk Üniversitesi'nin yeni binası açıldı!

Konya Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yeni binası açıldı.

Konya Selçuklu'da 18 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı, Dikilitaş, Yeni Selçuk, ve Yazır'da bulunan 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 8 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Selçuk Üniversitesi yeni binasına taşınacak!

Konya Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yeni binaya bu yıl taşınması bekleniyor. Sadece elektrikle ilgili bir sıkıntının kaldığı ve sıkıntının çözülmesi halinde yeni eğitim öğretime devam edebileceği açıklandı.

konya selçuk üniversitesi yaşlı ve engelli bakım merkezi Haberi

konya selçuk üniversitesi yaşlı ve engelli bakım merkezi


Yaşlı ve engelli bireylere yönelik rehabilitasyon çalışmalarının yürütülmesi amacıyla Selçuk Üniversitesi bünyesinde 100 bin metrekarelik alana inşa edilecek Yaşlı ve Engelli Bakım, Araştırma ve Uygulama Merkezi (YEBAM), 160 yaşlı ve 320 engellinin hayatlarını idame ettirebilecekleri bir yaşam kompleksi olacak.


YEBAM projesine üniversite olarak çok önem verdiklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, “Proje Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu Belediyesi, YEBAV ve Selçuk Üniversitesi işbirliğinde yapılacak. Yaşlı ve engellilerin rehabilite edilerek sosyal hayata kazandırılması amacıyla yatılı / gündüzlü bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin yürütülmesi için yapılacak olan merkeze Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü’nde 100 bin metrekarelik alan tahsis ettik. Üniversite olarak şu an ‘Yaşlı Bakımı’ alanında eğitim veriyoruz. ‘Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Programı’nın başvurusunu da YÖK’e yaptık ve cevap bekliyoruz. Bunun yanı...