05 / 05 / 2024

Konya Seydişehir inşaat ihalesi

Konya Seydişehir inşaat ihalesi

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı tarafından, Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi Kat Karşılığı İnşaat Yapılması İşi ihale ediliyor. İhale 6 Haziran'da yapılacak..

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Konya Seydişehir'de 51 adet satılık gayrimenkul!

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya Seydişehir'de yer alan 15 adet iş yeri için kiralama, 51 adet gayrimenkul için de satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Latif Şahintekin ve Selahattin Bahşi ortaklığında kuruldu.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Konya Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Konya'ya kazandırılan millet bahçesinin inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte devam eden millet bahçesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Konya Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaat çalışmaları başlıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaatın Mart ayında başlayacağını dile getirdi. 

Konya Seydişehir Belediyesi kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmayacak!

Konya'ya bağlı Seydişehir Belediyesi kiracılarını sevindirecek karar aldı. Belediye, kira ücretlerine bir yıl boyunca zam yapmama kararı aldı. 

Konya Yolu Projesi inşaatında sona yaklaşılıyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya Yolu inşaat çalışması alanını inceledi. Şimşek, projenin inşaatında sona yaklaşıldığını söyledi.

Konya Seydişehir Millet Bahçesi 2021'de açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Seydişehir'e hakim, yürüme mesafesinde herkesin ulaşabileceği bir millet bahçesini projelendirdik. En geç önümüzdeki yıl itibarıyla da Seydişehirli vatandaşlarımıza millet bahçemizi hizmete açmış olacağız." dedi.

Konya Seydişehir inşaat ihalesi Haberi

Konya Seydişehir inşaat ihalesi

Konya Seydişehir Belediyesi, Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi Kat Karşılığı İnşaat Yapılması İşi ihale ediyor. Muhammen bedeli 30 milyon TL olarak belirlenen ihale kapalı teklif ihale usulü ile yapılacak.


İhale, Hacıseyitali Mahallesi 42370 SEYDİŞEHİR/KONYA adresinde bulunan Belediye hizmet binasında Meclis toplantı salonunda 6 Haziran 2017 tarihinde saat 11:00 de gerçekleşecek.


ESKİ GARAJ TİCARET VE KONUT PROJESİ KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPILMASI İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Seydişehir Belediyesinden:


1 - İhale konusu olan iş; Konya İli, Seydişehir İlçesi, Kızılcalar Mahallesi, 125 Ada 13 Parselde (7.857,84 m2) bulunan taşınmazın; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/A maddesine göre Kapalı Teklif İhale Usulü ile Eski Garaj Ticaret ve Konut Projesi Kat Karşılığı İnşaat yapılması işidir.

2 - İhale dokümanı bedeli 1.000,00 TL (BinTürkLirası) dır. Doküman bedeli, Belediyemiz Mali Hizmetler...