02 / 05 / 2024

Konya Stadyumu adres

Konya Stadyumu adres

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Eylül ayı Meclis toplantısının ardından Büyükşehir Meclisi üyeleri ile birlikte yeni yapılan stadyumu inceledi. Üyeler, Akyürek 'e teşekkür etti...

Konya Stadyumu, 42 bin kişi kapasiteli tasarlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Konya Stadyumu’nda basın mensupları ile bir toplantı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, stadyum ile sadece Konya’ya değil Türk sporuna önemli bir eser kazandırdıklarını söyledi.

Konya Atatürk Stadyumu yıkıldı!

60 branşın spor yapma imkanına sahip olduğu Konya Atatürk Stadyumu Millet Bahçesi yapılmak üzere yıkıldı

Konya'nın eski stadyumu Millet Bahçesi olacak!

Konya'nın eski stadyumunun Millet Bahçesi olması yıkım çalışmaları başladı. Çalışmaların 40 gün içerisinde tamamlanacağı açıklandı.

Konya Stadyumu'nun yeni ismi ne olacak?

Yeni sezon için isim sponsorluğunda Atiker ile anlaşan Konyaspor’da stat için de önemli adımlar atılıyor.

Konya Stadyumu WAN Awards’da yarışacak!

2015 yılında açılışı yapılan Konya Stadyumu, uluslararası mimarlık ödüllerinin verildiği WAN Awards’da yarışacak. WAN (Dünya Mimarlık Haberleri) organizasyonun düzenlediği "spor Mimarisi Ödülleri" yarışması bu sene ilk defa gerçekleşecek.

Konya Çumra Şehir Stadyumu’nda değişim devam ediyor!

Konya’nın Çumra ilçesinde bulunan Çumra Şehir Stadyumu’nda büyük değişim devam ediyor. İlçeye yetersiz kalan şehir stadyumu şuan ise yapılan çalışmalarla tam anlamı ile bir şehir kompleksi haline getirilecek.

Konya Cihanbeyli Şehir Stadyumu çalışmaları ne durumda?

Konya amatör küme süper grupta oynayan Cihanbeyli Belediyespor’un iç saha maçlarını oynadığı Cihanbeyli Şehir Stadyumu’nun soyunma odalarının bakımı gerçekleştirilerek çevre düzeni yapılıyor.

Konya Şehir Stadyumu'nun yerine ne yapılacak?

Konya, milli maçlara yeni stadyumunda ev sahipliği yaptı. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 45 bin kişilik yeni stadyum, futbolseverlerin beğenisini kazandı. Peki, eski stadyumun yeri ne olacak?

Danfoss, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun zemin ısıtmasını üstlendi!

AVM ve otellerin ısıtma sistemlerini gerçekleştiren Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Torku Konya Stadı’nın ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim saha zemin ısıtmasını üstlendiklerini söyledi.

Konya Reyhan Konutları satış ofisi!

Konya Reyhan Konutları projesinde daireler 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede kapalı otopark, çocuk oyun alanı, mini basketbol sahası gibi seçenekler de bulunuyor. Konya Reyhan Konutları satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Konya'nın yeni stadyumu maça hazır!

Konya' nın yeni stadyumu maça hazır. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen 42 bin kişilik Konya Büyükşehir Stadyumu’ nda oynanacak ilk karşılaşma için hazırlıklar yapılıyor...

Konya Büyükşehir Stadyumu tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 42 bin kişilik yeni Konya Büyükşehir Stadyumu ve çevresinde 13 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de oynanacak ilk maç için hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Tahir Akyürek, Konya Stadyumu'nu tanıttı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Eylül ayı Meclis toplantısının ardından Büyükşehir Meclisi üyeleri ile birlikte yeni yapılan stadyumu inceledi. Üyeler, Akyürek 'e teşekkür etti...

Tahir Akyürek: Yeni Konya Stadyumu, dünyada iz bırakacak!

İnşaatta sona gelinen yeni Konya Stadyumu için Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Yeni Konya Stadyumu, dünyada iz bırakacak. Yeşil-beyaz rengi ve futbol topu şekliyle herkes hatırlayacak" dedi.

Konya Stadyumu adres Haberi

Konya Stadyumu adres

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Meclis üyelerine yeni yapılan Konya Stadyumunu tanıttı. Üyeler, Konya ve Türk sporu adına yapılan bu yatırımla gurur duyduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri yeni stadyumu gezdi


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Eylül ayı Meclis toplantısının ardından Büyükşehir Meclisi üyeleri ile birlikte yeni yapılan stadyumu inceledi. Üyeler, ülke genelinde ses getiren büyük bir yatırım yapan Başkan Akyürek’e teşekkür etti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Meclis üyeleriyle birlikte yeni yapılan stadyuma gelerek bir dizi incelemede bulundu. Bir süre antrenman yapan Torku Konyaspor’u da izleyen Başkan Akyürek, stadyumun maçlara hazır olması için hiçbir eksik bırakılmayacağını söyledi. Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın da hazır bulunduğu incelemede Yazır Huzur Bahçelerinin stadyuma dahil edilip yeşil alan olarak...