02 / 05 / 2024

Konya Stadyumu nerede

Konya Stadyumu nerede

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Eylül ayı Meclis toplantısının ardından Büyükşehir Meclisi üyeleri ile birlikte yeni yapılan stadyumu inceledi. Üyeler, Akyürek 'e teşekkür etti...

Konya Stadyumu, 42 bin kişi kapasiteli tasarlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Konya Stadyumu’nda basın mensupları ile bir toplantı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, stadyum ile sadece Konya’ya değil Türk sporuna önemli bir eser kazandırdıklarını söyledi.

Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef, Konya projesi için de ön talep topluyor. Peki Nef Meram nerede? Nef Konya Meram fiyat listesi...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri ve saati 2020!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri ve saati 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri neresi? Ardıçlı TOKİ kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Konya Akören 3. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Akören 3. Etap 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Konya Akören 3. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Akören 3. Etap 2019 nerede? İşte TOKİ Konya Akören 3. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 nerede? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Konya Atatürk Stadyumu yıkıldı!

60 branşın spor yapma imkanına sahip olduğu Konya Atatürk Stadyumu Millet Bahçesi yapılmak üzere yıkıldı

Konya'nın eski stadyumu Millet Bahçesi olacak!

Konya'nın eski stadyumunun Millet Bahçesi olması yıkım çalışmaları başladı. Çalışmaların 40 gün içerisinde tamamlanacağı açıklandı.

TOKİ Konya Meram Emekli kurası!

509 konutluk TOKİ Konya Meram Emekli projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Konya Meram Emekli kurası ne zaman nerede yapılacak?

Konya Hadim TOKİ Konutları kurası nerede?

TOKİ Konya Hadim prpjesinde 171 adet daire yer alıyor. Peki Konya Hadim TOKİ Konutları kurası nerede?

Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

Taşkent Belediyesi'yle ortaklaşa inşa edildiği projede 108 adet daire mevcut. Peki Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası nerede?

Konya Hadim TOKİ Evleri kurası nerede yapılacak?

TOKİ Konya Hadim projesinde toplam 171 adet daire bulunuyor. Peki Konya Hadim TOKİ Evleri kurası nerede yapılacak?

TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Hadim Evleri'nde kura çekiliş heyecanı başlandı. Peki TOKİ Hadim Konutları kura çekilişi nerede?

TOKİ Konya Taşkent Konutları kurası nerede?

Toplamda 108 adet dairenin yer aldığı proje Taşkent Belediyesi'nin katkılarıyla hayata geçirildi. Peki TOKİ Konya Taşkent Konutları kurası nerede?

Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Konya Hadim Belediyesi katkısıyla hayata geçirilen projede 171 adet daire mevcut. Peki Konya Hadim TOKİ kurası nerede?

Konya Stadyumu nerede Haberi

Konya Stadyumu nerede

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Meclis üyelerine yeni yapılan Konya Stadyumunu tanıttı. Üyeler, Konya ve Türk sporu adına yapılan bu yatırımla gurur duyduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri yeni stadyumu gezdi


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Eylül ayı Meclis toplantısının ardından Büyükşehir Meclisi üyeleri ile birlikte yeni yapılan stadyumu inceledi. Üyeler, ülke genelinde ses getiren büyük bir yatırım yapan Başkan Akyürek’e teşekkür etti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Meclis üyeleriyle birlikte yeni yapılan stadyuma gelerek bir dizi incelemede bulundu. Bir süre antrenman yapan Torku Konyaspor’u da izleyen Başkan Akyürek, stadyumun maçlara hazır olması için hiçbir eksik bırakılmayacağını söyledi. Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın da hazır bulunduğu incelemede Yazır Huzur Bahçelerinin stadyuma dahil edilip yeşil alan olarak...