22 / 05 / 2024

Konya turizm zabıtası

Konya turizm zabıtası

Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Turizm Zabıtasının Mevlana Kültür Vadisi kapsamındaki tarihi ve kültürel mekanlarda ziyaretçilere yardımcı olmak amacıyla aldığı araçlar hizmete sunuldu.

O şehirde zabıta memuru ve itfaiye eri alımı yapılacak! KPSS şartı yok!

Zabıta memuru ve itfaiye eri olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Bartın Gıda İnşaat Peyzaj Turizm Nakliye Eğitim Akaryakıt Temizlik şirketi bünyesinde istihdam etmek üzere zabıta memuru ve itfaiye eri alacağını duyurdu.

O belediye zabıta alım ilanı açtı! Resmen açıklandı! Başvurular bitmeden yetişin!

Konya Büyükşehir Belediyesi, zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Ön lisans mezunu 19 zabıta memuru alımı için müjde verildi. Peki, Zabıta Memuru alımında aranan şartlar nelerdir?

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Türkiye'nin ilk gar kütüphanesi Konya'da açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya’da Gar Evi’ni kütüphaneye çevirdi. Resmi açılışı yapıldıktan sonra gar kütüphanelerinin Türkiye genelinde yaygınlaştırılması planlanıyor. 

Al Husam Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Husam Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yasin Hamidi ce Husam Omar Zabıdı ortaklığında kuruldu. 

Ay Group Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Group Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 30 bin TL sermaye bedeli ile Mehrnaz Zabıhıkhodapasand, Alı Baravardeh,  Mahnaz    Zabıhı Khodapasand, Karım Zare Ravasan ortaklığında Güngören  kuruldu.

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkı ve destekleriyle Meram Belediyesinin kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar devam ediyor.

Galatasaray Adası yıkılıyor!

Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım için karada çevik kuvvet ekipleri, denizde ise deniz polisi ve deniz zabıtası yoğun güvenlik önlemleri aldı...

TOKİ'den turizm emekçilerine konut müjdesi!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serik'te turizm emekçilerine TOKİ vasıtasıyla konut yapılacağını, konutların taksitlerinin aylık sigara parasından fazla olmayacağını söyledi.

Balıkesir Altın Otel açıldı!

Dün Sabah saatlerinde Altıeylül Belediye Zabıtası ve Komisyon üyeleri gelip inceleme yaptıktan sonra Otelin ruhsatını verilerek mühürlerde açıldı.

Gevale Kalesi, Konya turizmine kazandırılacak!

Konya Selçuklu Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Konya Müzeler Genel Müdürlüğü ve Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin iş birliği ile tarihi Gevale Kalesi'nde yürütülen kazı çalışmalarının bu yılki kısmında da çalışmalar zirvede devam ediyor.

Konya Beyşehir'de metruk yapılar yıkılıyor!

Konya Beyşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, yıllardır yıkılmayı bekleyen metruk binaların, zabıta ekiplerinin nezaretinde yıkımlarının gerçekleştirildiği belirtildi. Geçen yıl toplam 45 metruk binanın yıkıldığı söylendi.

Konya Akşehir Arasta Çarşısı’nda tarihi dönüşüm!

KONYA Büyükşehir Belediyesi, Akşehir’de bulunan asırlık Arasta Çarşısı’nda başlattığı sağlıklaştırma ve cephe iyileştirme çalışmalarına hızla devam ediyor. Çarşı ilçeye ekonomik haraketlilik ve turizm açısından katkı sağlayacak.

Konya turizm zabıtası Haberi

Konya turizm zabıtası

Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Turizm Zabıtasının Mevlana Kültür Vadisi kapsamındaki tarihi ve kültürel mekanlarda ziyaretçilere yardımcı olmak amacıyla aldığı araçlar hizmete sunuldu. Konya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Turizm Zabıtası'na alınan yeni araçlar hizmete sunuldu. Konya'nın tanıtımının ve kültürel mirasının korumasına önem verdiklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bu amaçla Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesinde Turizm Zabıtası birimi oluşturduklarını söyledi. 


Bu hizmetin ilçelerde de artarak devam edeceğini kaydeden Akyürek, "Yabancı dil bilen Turizm Zabıtası elemanları, özellikle yabancı turistlere yol gösterme, Mevlana Meydanı gibi turizm alanlarında karşılaşabilecekleri problemleri çözmede yardımcı olacak." diye konuştu.»...