08 / 05 / 2024

konya Yalıhüyük başvuru tarihleri

konya Yalıhüyük başvuru tarihleri

Toplamda 129 konutun satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Konya Yalıhüyük başvuru dönemi Eylül ayına kadar uzatıldı.

YÖK Başkanı açıkladı! Yüksek lisans ve doktora burslarına zam yapılacak...

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, burs miktarlarının tezli yüksek lisans öğrencileri için 6, doktora öğrencileri için ise 9 bin liraya çıkarılacağını belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

Üniversite öğrenciler dikkat! Okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitime geçiliyor mu? YÖK Başkanı Özvar açıkladı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 3 Nisan'dan itibaren isteyen öğrencilere, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini duyurdu.

YÖK Başkanı Erol Özvar'dan son dakika açıklaması: Depremzede öğrenciler katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyecek! 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar yaptığı son dakika açıklamasında depremzede öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyeceğini söyledi.

Milyonlarca öğrencinin beklediği haber! Üniversiteler açılıyor mu? Son dakika bilgisini YÖK Başkanı verdi!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi kararı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar konuya ilişkin son dakika açıklaması yaptı.

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!  2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Hüyük'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Hüyük'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hüyük sosyal konut projesi...

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

Konya Akören 3. Etap başvuru tarihleri! Akören 3. Etap fiyat listesi!

Konya Akören 3. Etap başvuru tarihleri ve Akören 3. Etap fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Akören 3. Etap projesi için başvurular ne zaman başlayacak? İşte Konya Akören 3. Etap detayları...

Konya Hüyük TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Hüyük projesinde yer alan 11 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Aksaray Pazartepe Höyük doğal sit alanı ilan edildi!

Aksaray İli, Merkez İlçesi, Karaören Köyü sınırları içerisinde kalan Pazartepe Höyük'ün 1. ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine karar verildi. 

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

TOKİ Saraycık başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Saraycık başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 35 adet konut bulunuyor.

Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde yapılacak millet bahçesini ihalesi gerçekleştirildi.

konya Yalıhüyük başvuru tarihleri Haberi

konya Yalıhüyük başvuru tarihleri

TOKİ ve Yalıhüyük Belediyesi ortaklaşa inşa edeceği projede 75 metrekarelik 2+1 ve 110 metrekarelik 3+1 şeklinde dizayn edildi.


Satış işlemlerinin Bozkır Ziraat Bankası AŞ. tarafından yürütüleceği projede fiyatlar üzerinde yüzde 10 indirimde sağlanıyor.


Fiyat listesine göre 3+1 dairelerde fiyatlar 157 bin liradan 142 bin liraya, 2+1 konutlar için de 107 bin liradan 97 bin liraya düştü.


TOKİ Konya Yalıhüyük başvuru dönemi 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı. Projede peşinde yüzde 20 ile 30 arasında indirim uygulanacak.


Detaylı bilgi için