24 / 07 / 2024

Konya yolları

Konya yolları

Konya Bozkır, Hadim, Taşkent ve Ermenek hattını kapsayan yolda yürütülen çalışmalar son hız devam ediyor. Bir şantiye alanına dönen yolların etrafı dev büzlerle çevrilmiş durumda.

Murat Kurum'dan Konya'ya millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki dönemde de Konya'mızın ihyası ve inşası için vizyon projelerimizi hemşehrilerimizle paylaşacağız. Millet bahçeleri ve bisiklet yolları ile daha yeşil, daha sağlıklı bir Konya'yı hep birlikte yaşayacağız" dedi.

Konya Beyşehir yeni imarlarla modernleşecek!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in imarını istişare ve bilgilendirme toplantısında ele aldı. Özaltun: "Yeni yapılan planla 5,6 ve 7 metrelik yollar kalmasın." diye konuştu.

Konya'ya 9.7 milyon TL'lik yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Bozkır İlçesi’nin altyapısı ve malzeme kalitesi ile örnek 73 kilometre mahalle yolunun tamamladı, yolların toplam maliyeti 9.7 milyon lira oldu.

Konya'nın yolları yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bölgedeki tüm il ve ilçedeki yatırımların devam ettiğini söyledi. Akyürek, yollarının tamamında kaliteli ulaşım hizmeti sağlanacağını bildirdi.

Konya Ilgın’a 10,7 milyon liralık yol!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Ilgın’da 53 kilometre mahalle yolunu tamamlarken 35 kilometrelik kısımda çalışmaları sürdürüyor. Ilgın mahalle yolları 10,7 milyon liraya mal olacak.

Konya Karapınar'da yollar asfaltlanıyor!

Karapınar'da mahallelerde, Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesince yapılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Ilgın’da grup yollarına 7.7 milyon TL'lik yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın İlçesi’nde 6 mahalleyi birbirine ve ilçe merkezine bağlayan toplam 40 kilometre uzunluğundaki mahalle yollarında standardı yükseltti.

Konya Ereğli'nin yollarına 4,5 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli İlçesi’nin 8 mahallesini birbirine bağlayan 44 kilometrelik grup yolunun 19 kilometresinde asfalt sathi kaplama çalışmasını tamamladı, kalan 25 kilometrede çalışmalar devam ediyor. Yolun yatırım maliyeti 4,5 milyon lira.

Konya Cihanbeyli’ye 7 milyon TL'lik cadde düzenlemesi!

Konya’nın tüm ilçelerinde prestij cadde kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Cihanbeyli’de 5 ana cadde ile Kent Park ve Gölet Seyir Tepesi yolları yapımına yaklaşık 7 milyon lira harcadı.

Konya Akyokuş'a 30 milyon liralık proje!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehir girişlerinin tamamına sembol eserler yaptıklarını belirterek, Akyokuş’ta yürüyüş yolları, gezinti alanları, seyir terasları, yaya köprüsü ile özel bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Konya'ya 200 milyon liralık yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezleri ve mahalle yollarındaki çalışmaların yanında, şehir merkezinde daha önce kaldırım düzenlemesi yapılan ve altyapısı tamamlanan caddelerde asfalt çalışması yapıyor.

Konya Cihanbeyli'ye 7 milyonluk yol yatırımı!

Konya’nın tamamında yoğun bir çalışma yütüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Cihanbeyli İlçesi Yapalı, Günyüzü, Taşpınar grup yolları ile Oğuzeli bağlantı yolu için yaklaşık 7 milyon liralık asfalt ve sathi kaplama çalışması yapıyor.

Konya Seydişehir'de yollar yenileniyor!

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Karakavak ve Ulukapı Mahalleleri asfaltlanıyor. Başkan Tutal, çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Karakavak Mahallemizin 7 bin 500 metrekarelik yoluna sıcak asfalt serimi başladı." dedi.

Konya yolları Haberi

Konya yolları

Konya'da çift şeride çıkarılan yollarda alt yapı ve asfaltlamanın önemli bir bölümü tamamlandı


Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde, Lütfi Elvan’ın da Ulaştırma Bakanlığı döneminde Bozkır, Hadim, Taşkent ve Ermenek’i kapsayan yol çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Çift şeride çıkarılan yollarda alt yapı ve asfaltlamanın önemli bir bölümü tamamlandı. Önemli bir güzergah olan Ermenek yolunun tamamlanmasının ardından, Alanya’ya geçiş noktasında da büyük bir yük hafifletilecek. Özellikle Kuşyuvası tünelinin tamamlanması ile Konya-Alanya arası 1,5 saate düşmüş olacak. Yine Bozkır, Hadim ve Taşkent’e geçişlerde de önemli bir saat avantajı sağlanacak.


VATANDAŞLAR DUA EDİYOR


Yolu sürekli kullanan Ermenek, Taşkent, Hadim ve Bozkırlı vatandaşlar ise hizmetten dolayı Davutoğlu’na teşekkür ediyor. Vatandaşlar, “Bu yol çok kötü vaziyette idi. Sayın Ahmet Davutoğlu ve Sayın Lütfi Elvan’ın büyük gayretleri sonrasında...