07 / 05 / 2024

Konya Zirvepark örnek daire

Konya Zirvepark örnek daire

Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark'ın örnek dairesi görücüye çıkıyor. 14 Haziran tarihi itibariyle örnek daire ve satış ofisi meraklılarını ağırlamaya başlayacak.

Murat Kurum: Konya'yı mimarisiyle örnek bir şehir haline getireceğiz!

Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "Medya Buluşması" programında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Konya'yı mimarisiyle örnek bir şehir haline getireceğiz" dedi.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatında inceleme!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bedesten bölgesinde yaklaşık bin araçlık otoparkı, Tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanları ile örnek olacak Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatındaki çalışmaları inceledi.

Konya Hadim'e 3.6 milyonluk yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Hadim'deki 3 ana caddeyi altyapısı, kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltıyla örnek hale getirdi.

Konya'ya 9.7 milyon TL'lik yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Bozkır İlçesi’nin altyapısı ve malzeme kalitesi ile örnek 73 kilometre mahalle yolunun tamamladı, yolların toplam maliyeti 9.7 milyon lira oldu.

Meram'da örnek imar uygulaması!

KOP eylem planı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen “KOP İlleri Örnek İmar Uygulamaları Projesi”nin açılış toplantısı Konya’da yapıldı.

Konya Ereğli'ye 8 milyonluk 5 prestij cadde!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’ye değeri 8 milyon lirayı geçen prestij caddeler kazandırdıklarını söyledi. Alt yapısı tamamlanan caddeler kaldırımı, refüjü, bisiklet yolu ve kaliteli asfaltı ile örnek hale geldi.

Konya Çumra’ya 8 milyonluk prestij caddeler!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Çumra’da yaptığı prestij cadde çalışmalarında 3 caddeyi tamamlayarak hizmete açarken 3 caddede çalışmalara devam ediyor. Altyapısı, refüjü, tretuvarları ile örnek olan caddelerin maliyeti 8 milyon 260 bin lira.

Konya Tuzlukçu prestij caddelerine kavuştu!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Tuzlukçu’da gerçekleştirdiği prestij cadde çalışmalarını tamamlayarak ilçeye asfaltı, kaldırımı, refüjü ile örnek caddeler kazandırdı.

Konya Seydişehir’e 7 milyonluk cadde yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir’de Milli Egemenlik ve Necati Kalaycıoğlu Caddeleri ile Seyit Harun Bulvarı’nı altyapısı, tretuvarı, asfaltı ve bisiklet yolu ile örnek hale getirdi. 3 Prestij caddeye 7 milyon lira harcandı.

Konya Bedesten'de 2 bin 687 işyerinin restorasyonuna ödül!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bedesten'de gerçekleştirilen ve Türkiye'ye örnek olan 2 bin 687 işyerinin restorasyonuna Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi'nde İdeal Kent Ödülü verildi.

Konya Platformu'ndan şehit yakınlarına konut!

Konya Platformu, tüm şehirlere örnek olacak bir proje başlattı. İhtiyaç sahibi şehit yakınları için konut yapılıyor. Proje ile farkındalık oluşturulup, tüm şehirlere yayılması planlanıyor.

Konya Can Yaka Konutları'nın daire tanıtımı yapıldı!

1986 yılından beri Konya'ya hizmet veren Can inşaat, önemli bir projeye daha imza atıyor. Meram'da yapımı devam eden Can Yaka Konutları'nın örnek daire tanıtımı yapılırken, konuklara cağ kebabı ikram edildi.

Konya Bahar Evleri'nin örnek dairesi hazır!

Teslimlerinin bu yıl sonunda yapılması planlanan Konya Bahar Evleri'nin örnek dairesi hazır. Projede toplam 334 daire bulunuyor.

Konya Zirvepark örnek daire Haberi

Konya Zirvepark örnek daire


Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark'ın örnek dairesi görücüye çıkıyor.  14 Haziran tarihi itibariyle örnek daire ve satış ofisi meraklılarını ağırlamaya başlayacak. Standart, teraslı, bahçeli ve dubleks bahçeli olmak üzere 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçeneklerinin bulunduğu Zirvepark akıllı ev teknolojisi ve çevreci bina özellikleriyle alternatifli yaşam alanları sunuyor. Zirvepark'ın Konya'ya örnek olacağını söyleyen Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak , "Bu özel projede yaşamanın ayrıcalığını hissetmek isteyen herkesin örnek dairemizi ziyaret etmesi yeterli olacaktır" dedi. Gerek yatırımcılara gerekse oturacak olan ailelere önemli ödeme avantaiları sunduklarını belirten Dutak, " Zirvepark mimarisi ve özellikleriyle Konya'da fark yaratacak bir proje. Lüks ve konforu bir arada buluşturduğumuz bu proje, akıllı ev teknolojileri ve çevreci özelliklerle...