01 / 10 / 2024

Konyaaltı Belediye projeleri

Konyaaltı Belediye projeleri

Konyaaltı Belediyesi'nin altyapı ve kentsel planlamanın yanı sıra kamusal sanat çalışmaları ile de kenti yeniden tasarladığı belirtilirken, Liman Mahallesi Kapalı Halk Pazarı yanındaki meydanda düzenleme çalışmaları yapıldığı bildirildi.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Belediye o ildeki 3 bin 700 metrekarelik arsayı satıyor! Arsa alacaklar şimdi bakın!

Antalya ili Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Konyaaltı ilçesi, Hurma Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya'da 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan arsayı 8 milyon 604 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Konyaaltı'nda 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsayı 8 milyon 604 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Antalya'da 17.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan gayrimenkulü 17 milyon 319 bin 90 TL bedelle satışa çıkardı. 

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Konyaaltı'da 83 yaşındaki Elif ninenin ev hayali gerçekleşti!

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Karatepe Mahallesi’nde zor şartlarda yaşayan 83 yaşındaki Alzheimer hastası Elif Yıldırım’ı ev sahibi yaptı.

Konyaaltı Belediye projeleri Haberi

Konyaaltı Belediye projeleri

Konyaaltı Belediyesi özellikle son bir yılda kamusal sanat çalışmaları projeleriyle uygulama imar planında meydan olarak geçen alanlara kimlik kazandırıyor. Konyaaltı Belediyesi'nin altyapı ve kentsel planlama gibi temel belediyecilik görevlerinin yanı sıra kamusal sanat çalışmaları ile de kenti yeniden tasarladığı belirtilirken, Liman Mahallesi Kapalı Halk Pazarı yanındaki meydanda düzenleme çalışmaları yapıldığı bildirildi. Park ve meydanlara kimlik kazandırdıklarını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Liman Halk Pazarı yakınında yer alan meydanda oturma birimleri, 3 adet fıskiyeli havuz, modern peyzaj düzenlemesi ve bütün bu kullanımları destekleyen sanatsal objeler bulunmakta" diye konuştu. 


Antalya Akdeniz...