02 / 05 / 2024

Konyaaltı Belediyesi projeleri

Konyaaltı Belediyesi projeleri

Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor.

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Konyaaltı Belediyesi'nden kira müjdesi

Antalya Konyaalatı Belediyesi, Mayıs ayı Olağan toplantısında Mayıs ayı için esnaflardan kira ödemesi alınmamasına karar verildi. 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Konyaaltı Halk Eğitim Merkezi yenilendi!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi'nin iç ve dış cephesini onararak, binada baştan sona yapılması gereken tadilat işlemlerini tamamladı. 

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Antalya'da tarihi eseri korumak isteyen belediyeye 7 milyon lira ceza!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, tarihi Roma Hamamı'nı zarar görmemesi ile tel örgü ile çevresini kapattı. Belediyeye tarihi hamamın bulunduğu arsa sahipleri, özel mülke müdahaleden dava açtı. Mahkeme belediyenin, 7 milyon lira ödemesine karar verdi...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Konyaaltı Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

Konyaaltı Belediyesi, Pınarbaşı Mahallesi’nde park yapımında sona geldi.

Antalya Konyaaltı'da metruk yapılara geçit yok!

Antalya Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Sarısu Mahallesi'nde bulunan metruk yapı yıkıldı. Bölgede metruk yapıların denetimi sağlanacak.

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Konyaaltı Belediyesi projeleri Haberi

Konyaaltı Belediyesi projeleri

Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle 33 projeyi bölge sakinlerinin hizmetine açan Konyaaltı Belediyesi, yeni inşa edilecek olan projelerin startını veriyor. Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfitiyatro ve kırsal bölgelere sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor. Modern anlayışı mimari yapılarla buluşturan Konyaaltı Belediyesi, bu anlayışla bölgede ki muhtarevlerini de yeniliyor. Son olarak Uncalı Mahallesinde yapımı tamamlanan ve hizmete açılan muhtarevi ile bölge muhtarı ve vatandaşlara modern hizmet ofisi kazandıran Konyaaltı Belediyesi, şimdide 5 ayrı mahallede inşa edilecek olan muhtarevi için ihale sürecini başlatıyor. İlçede muhtarevlerini yenilediklerini ve modern bir kimliğe kavuşturduklarını ifade...