20 / 05 / 2024

Konyaaltı Liman-Kundu metro

Konyaaltı Liman-Kundu metro

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyalılara toplu ulaşımdan, kentsel dönüşüme birçok önemli proje yatırımlarını anlattı. Türel, Konyaaltı Liman'dan Kundu'ya kadar uzayan metro hattının da müjdesini verdi.

Port Selection Antalya satışa çıktı! Yeni proje!

Kendirciler İnşaat tarafından, Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde yükselecek olan Port Selection Antalya satışa çıktı. İşte Port Selection Antalya ile ilgili detaylar...

Palm Selection 15 ay sıfır vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Palm Selection Antalya'da konut satışları başladı. Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde hayata geçiriliyor. Peki Palm Selection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya Konyaaltı'ndaki karma projeye dava: Şehrin silüetini bozacak!

Antalya Mimarlar Odası, Antalya Konyaaltı Liman bölgesinde AVM, Otel ve Konut fonksiyonlarının da olduğu Fenix Center projesi projenin durdurulması istemiyle dava açtı. Dilekçede, boyu 70 metreyi bulacak projenin şehrin siluetini bozacağı belirtildi.

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Antalya Konyaaltı'na metro müjdesi!

Antalya’da metro ile ulaşım dönemi başlayacağını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Liman’dan başlayıp Ermenek’e kadar uzanacak yer altı metrosu yapılacağının müjdesini verdi.

Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bölgede hayata geçirilecek yatırımlar ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Türel, Büyük Liman'dan Kundu'ya kadar metro yapılacağını söyledi.

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Etap Raylı Sistem Projesini Antalya’ya kazandırmaya hazırlanırken, Konyaaltı ve Lara’yı birbirine bağlayacak olan metro çalışmalarının da 2019 yılı içerisinde başlayacağını söyledi.

Antalya Muratpaşa'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyalılara toplu ulaşımdan, kentsel dönüşüme birçok önemli proje yatırımlarını anlattı. Türel, Konyaaltı Liman'dan Kundu'ya kadar uzayan metro hattının da müjdesini verdi.

Konyaaltı Liman Kapalı Pazarı açılıyor!

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarında stant kuracak esnafın, yerlerini, kura çekilişiyle belirlediklerini söyledi.

Antalya Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı yenileniyor!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, eskiyen çatısı nedeniyle tehlike oluşturan Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda yenileme çalışmalarına başladı.

Antalya'da tarım arazileri imara açıldı!

Antalya'da, Kepezüstü'ndeki Korkuteli kavşağından. Konyaaltı Liman Mahallesindeki sahil yoluna uzanan 15 kilometrelik mesafeyi içeriyor. Yolun açılabilmesi içinse Çandır ile Karaman çayları arasındaki özel mülkiyet sorununun çözümü gerekiyor.

Antalya'da 116 dönümlük yol için 1600 dönüm tanıtı arazisi imara açıldı!

Antalya'da 116 dönümlük yol için 1600 dönüm tanıtı arazisi imara açıldı. ANTALYA'DA Batı Çevre Yolu, Kepezüstü'ndeki Korkuteli kavşağından, Konyaaltı Liman Mahallesindeki sahil yoluna uzanan 15 kilometrelik mesafeyi içeriyor.

Konyaaltı Liman-Kundu metro Haberi

Konyaaltı Liman-Kundu metro

Muratpaşalı muhtarlarla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, toplu ulaşımdan, kentsel dönüşüme birçok önemli değişim ve projenin Antalyalıların belediyeye olan güveni sayesinde, sorunsuz gerçekleştiğine dikkat çekti. Türel ayrıca, Konyaaltı Liman'dan Kundu'ya kadar Muratpaşa'nın içerisinden geçen bir metro hattının 2019'dan sonraki dönemde yapılabileceğini söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa ilçesi muhtarlarını Yeni Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasında ağırladı. EKDAĞ Sosyal Tesisindeki kahvaltılı buluşmada muhtarların sorunlarını dinleyen Türel, talep ve önerilerini aldı. Toplantıda muhtarlara seslenen Başkan Türel, Antalya'ya hizmet için gece gündüz çalıştıklarını, hayal görülen birçok önemli projeyi kazandırdıklarını belirterek, şunları söyledi: 


"Bu çalışmalar için gayretle birlikte ahenkli, uyumlu, birlik, beraberlik içerisinde bir çalışma gerekiyor. Siz devletin kurumlarıyla çatışırsanız, muhtarlarla kavga ederseniz, 24 saat değil 124 saat çalışın fayda etmez....