06 / 05 / 2024

konyaaltı plajları yıkılacakmı

konyaaltı plajları yıkılacakmı

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, geçtiğimiz günlerde kıyı kanununa aykırı yapıların yıkıldığı Konyaaltı sahilinin, yerel seçimlerin yapılacağı 30 Mart 2014 tarihine kadar sahibinin belli olması gerektiğini söyledi....

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Hanı iki ayda yıkılacakmış!

Belediye tarafından 1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Han'ının yıkımı için 2 ay süre verilmiş.

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili ile ilgili açıklama yaptı. Peki Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Türkiye'nin en büyük dönme dolabı Antalya'da!

Antalya Konyaaltı'nda 90 metre yüksekliğinde Türkiye'nin en büyük dönme dolabı hizmete açıldı.

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

Konyaaltı Sahil Projesi için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Antalya Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında, Beach Park içerisindeki binaların tamamının yıkımı gerçekleştirildi.

Antalya Büyükşehir'den yeni proje!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan karar gereğince Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı Çakırlar ve Liman Mahallerinde yeni projeye imza atacak..

Antalya Büyükşehir'den inşaat ve 29 yıllığına işletme ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı Beach Park ve Konyaaltı'nda inşaat yaptırıp 29 yıl süre ile işletme hakkını verecek. İhalesi 19 Ocak'ta gerçekleşecek işin yıllık işletme bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Büyükşehir'den Hafize Yıldırım'a ev!

Konyaaltı’nın Kır Mahallesi’nde zor şartlar altında yaşamını sürdüren 75 yaşındaki Hafise Yıldırım’a Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı. Başını sokacak sıcak bir yuva hayali kuran Hafise Nine, Başkan Türel’in talimatıyla konteyner eve kavuştu.

Konyaaltı Gürsu Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gürsu Mahallesi’nde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatında incelemelerde bulundu. Başkanı Muhittin Böcek, kültür merkezinin büyük ölçüde tamamlandığını duyurdu.

1946 yılında Belediye üç büyük otel yaptıracak!

1946 yılında İstanbul Belediyesi, şehrin otel ihtiyacını karşılayabilmek için üç büyük otel yaptırılacakmış. Çırağan Sarayı'nın otel haline getirilmesinden sonra Taksim ve Florya'da birer otel yaptırılacakmış.

2006 yılında İstanbul'un en büyük marinası Zeytinburnu'na!

2006 yılında İstanbul'un üçüncü marinası Zeytinburnu'na yapılacakmış. Kazlıçeşme'de yapılacak bin 500 kapasiteli marina 325 bin 736 metrekare dolgu alanı ile İstanbul'un en büyük marinası olacakmış.

konyaaltı plajları yıkılacakmı Haberi

konyaaltı plajları yıkılacakmı


Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, geçtiğimiz günlerde kıyı kanununa aykırı yapıların yıkıldığı Konyaaltı sahilinin, yerel seçimlerin yapılacağı 30 Mart 2014 tarihine kadar sahibinin belli olması gerektiğini söyledi. Sahilin, projelerini getirmeleri halinde ilçe belediyesi Konyaaltı'na veya Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edileceğini belirten Öztürk, "31 Mart'tan sonra polisle mi yürüteceğiz bu işi?" diyerek, konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasından taraf olduğunu dile getirdi.


Antalya Ticaret Borsası'nın (ATB) aralık ayı meclis toplantısının misafiri olan Vali Öztürk, işadamlarının sorusu üzerine Konyaaltı sahilindeki kaçak yapıların yıkımıyla ilgili teşekkür beklediğini söyledi. Yıllardır eleştiri konusu olan sahildeki yasaya aykırı yapıların ortadan kaldırıldığını hatırlatan Vali Öztürk, "Bu kolay olacak bir iş değildi." dedi. Haziran ayında Antalya'da göreve başladığında önünde bulduğu yıkımların turizm sezonunun bitmesi beklendiği için geciktirildiğini dile getiren Vali...