05 / 05 / 2024

Konyaaltı Sahil Projesinde son durum ne

Konyaaltı Sahil Projesinde son durum ne

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'ya kazandırmak istediği Konyaaltı Sahil Projesi ile ilgili ATSO Başkanı Davut Çetin'in önerisine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den olumlu yanıt geldi.

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Konyaaltı Sahil Projesi iptal edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile Konyaaltı Sahil Projesi iptal kararı alındı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek ve 3 encümen üyesi çeşitli sebeplerden dolayı toplantıya katılmadı ve kararı imzalamadı.

Ender Alkoçlar: İtibar kaybı için dava açacağız!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türel dönemindeki Konyaaltı Sahil İşletme İhalesi’ni iptal etti. İptal kararının ardından Ender Alkoçlar'dan açıklama geldi...

Konyaaltı Sahili Varyant etabı açıldı!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı ‘Konyaaltı Sahili’ ışıldamayı sürdürüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahil Projesi’nde Sealife bölümünün ardından ikinci etabı Varyant-Beach Park bölümünü de açtı.

Konyaaltı Sahil Projesi’nde ilk etap Nisan'da tamam!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyük bir hızla ilerlediği Konyaaltı Sahili Projesi’ni etap etap hizmete açacak.

Kartal DKY Sahil fiyatları 2018!

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal Sahil Yolu'nda konumlandırılan Kartal DKY Sahil projesinde 60 ay 0 faiz yada 120 ay  0,99 vade farkı ile ev sahibi olma avantajı sunuluyor.. 

DKY Sahil'de 36 ay 0 faiz imkanı!

"Hayat Sahilde Güzel' sloganıyla tanıtılan  DKY Sahil projesinde 60 ay 0 faiz yada 120 ay  0,99 vade farkı ile ev sahibi olma avantajı sunuluyor..

DKY Sahil Ekopratik ödeme ile 120 ay 0,99 vade farkı!

DKY Sahil projesinde uygulanan 'Ekopratik' ödeme sistemiyle istediğiniz vade, peşinat ve ara ödemelerle ev sahibi olabiliyorsunuz. DKY Sahil projesinde 2+1.5 daireden 4+1.5'e kadar konut tiplerine yer veriliyor...

Konyaaltı Sahil Projesi, Haziran'a yetişecek!

Kentteki yatırımlarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahil Projesinin inşaatını inceledi.

DKY Sahil'de yüzde 10 yıl sonu indirimi!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da sahil projesi olarak yükselen DKY Sahil projesinde yıl sonuna özel yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor...

DKY Sahil'de yılbaşı indirimi!

DKY İnşaat imzasıyla  Kadıköy'den Tuzla'ya uzanan 12 kilometrelik sahil yolunda inşa edilen DKY Sahil projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Konyaaltı Sahil Projesi için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Antalya Konyaaltı Sahil Projesi kapsamında, Beach Park içerisindeki binaların tamamının yıkımı gerçekleştirildi.

DKY Sahil'de Efsane Cuma'ya özel ödeme şekli!

DKY Sahil projesinde Efsane Cuma'ya özel indirim ve cazip ödeme seçenekleri sizleri bekliyor. Proje İstanbul Kartal'da yükseliyor...

Konyaaltı Sahil Projesinde son durum ne Haberi

Konyaaltı Sahil Projesinde son durum ne


"ATSO YAPSIN" Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'ya kazandırmak istediği Konyaaltı Sahil Projesi ile ilgili ATSO Başkanı Davut Çetin'in önerisine Türel'den olumlu yanıt geldi.


Çetin, önceki gün yaptığı konuşmada Yeni Zellanda modelini örnek göstererek halkın küçük sermayelerle ortak olabileceği 40 bin kişilik bir şirket yapılanması ile Konyaaltı sahilinin yapılabileceğini teklif etmişti. Başkan Türel bu teklifi sıcak karşılayarak, "Yeni Zellanda modeline filan gerek yok. Türk modeli ile bu projeyi gerçekleştirelim. Aktif üye sayısı 40 bini aşkın ATSO bu projeyi kendi kurumsal yapısı ile Antalya'ya kazandırabilir. Önemli olan bu dünya çapındaki projenin Antalya'ya kazandırılmasıdır" dedi.


Mimarlar Odası ile yapılan protokol kapsamında düzenlenen yarışma sonucunda birinci seçilen projenin bir dünya projesi olduğunu belirten Türel, ATSO'nun teklifine her türlü desteği vereceklerini söyledi. ATSO'nun kendi başkanlık döneminde şehrin okul,...