20 / 05 / 2024

Konyaaltı Uncalı Muhtar Evi

Konyaaltı Uncalı Muhtar Evi

Konyaaltı Belediyesi, Uncalı Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan muhtar evini hizmeti açtı. Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak muhtar hizmet binalarını kısa bir süre içinde inşa ediyoruz." dedi.

Konyaaltı Sahili 19 Ocak'ta ikinci kez ihaleye çıkacak!

İLK ihalede talibi çıkmayan Antalya’daki dünyaca bilinen Konyaaltı Sahili ikinci kez ihaleye çıkacak. 19 Ocak Perşembe günü tekrarlanacak ihaleyi kazanan firma, sahili 29 yıllığına işletecek.

Konyaaltı Sahili Projesi 19 Ocak'ta yeniden ihaleye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek "Konyaaltı Sahili Projesi" için 19 Ocak'ta yeniden ihaleye çıkılacak.

Antalya Konyaaltı'nın kaldırımları yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Konyaaltı İlçesi’ndeki sorumluluğu bulunan caddelerde eskiyen kaldırımları yenileyerek, modernize etti.

Konyaaltı Belediye Meclisi'nin toplantısında imar görüşüldü!

Konyaaltı Belediyesi'nin yılın son meclis toplantısı, Feslikan Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. 10 gündem maddesiyle toplanan meclise Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlık etti.

Antalya Konyaaltı Sahili'nde asfaltlar yenileniyor!

Konyaaltı Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına Altınkum Mahallesi'nde devam ediyor. Alt yapı çalışmaları nedeniyle yıpranan asfalt ilk olarak iş makinesiyle kazınıyor, ardından yeniden asfaltlanarak modern görünüme kavuşturuluyor.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahil Projesi yanıtı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'ya kazandırmak istediği Konyaaltı Sahil Projesi ile ilgili ATSO Başkanı Davut Çetin'in önerisine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'den olumlu yanıt geldi.

Antalya'da Konyaaltı Sahili tartışması yaşandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ’konyaaltı sahili özel sektöre devredilemez’ diyen CHP milletvekili ve il Başkanına "CHP’li Konyaaltı Belediyesi 10 sene Konyaaltı’nı özel sektöre işlettirirken neredeydiniz" diye sordu.

Konyaaltı Sahili Projesi ihalesi ertelendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek "Konyaaltı Sahili Projesi"nin ihalesine katılım olmadı.

Konyaaltı Sahil Projesi ihalesi canlı yayınlanacak!

Antalya’nın pırlanta gerdanlığı 6 kilometre uzunluğundaki Konyaaltı Sahili’ne uygulanacak dünya çapındaki projeyi 17 Kasım Perşembe günü ihaleye çıkarıyor. Antalya’nın geleceğine yön verecek dev proje belediye web sitesinden canlı olarak yayınlanacak.

Antalya Konyaaltı Sahil projesinin ihalesi 17 Kasım'da!

Dünyaca ünlü Konyaalƨ sahilinin yeniden düzenlenmesi amacıyla hazırlanan ‘Konyaaltı Sahil Projesi’nin ihalesi 17 Kasım’da kapalı teklif usulü yapılacak.

Antalya Elmalı'ya muhtar evi!

MUBİM aracılığı ile mahallelerin pek çok sorunu tek bir işlemde çözüme kavuşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe mahallelerine de yeni muhtar evleri kazandırmaya devam ediyor.

Ünye Saraçlı Mahallesi Muhtar Evi açıldı!

Ünye’de mahalle muhtarlarına daha iyi hizmet verebilmek adına muhtar evi sözü veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, sözünü tutarak Çınarlık ve Kaledere mahalleleri muhtar evinin ardından Saraçlı Mahallesi Muhtar evini açtı.

Muradiye Muhtarı Kemal Cantayan okul için arazisi bağışladı!

Van'ın Muradiye ilçesinde muhtar Kemal Cantayan'ın, mahallesindeki çocukların daha iyi ortamda eğitim görmesi amacıyla bağışladığı araziye inşa edilecek 12 derslikli okulun temel atma töreni düzenlendi.

Konyaaltı Uncalı Muhtar Evi Haberi

Konyaaltı Uncalı Muhtar Evi

Hurma ve Sarısu Mahallesi’nde muhtar evlerini hizmete açan Konyaaltı Belediyesi, modern muhtar evleri yapımına devam ediyor. Konyaaltı Belediyesi son olarak geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan Uncalı Mahallesi’nde muhtar evi inşasını tamamladı ve bölge sakinlerinin hizmetine açtı.


Bölgede hizmet veren muhtarlara, muhtar hizmet binalarının modern bir yapıya kavuşturulacağı sözünü veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Hurma ve Sarısu Mahalle Muhtarlık hizmet binalarının ardından şimdide Uncalı Mahallisi’nde muhtar evi yapımını tamamladıklarını söyledi. Başkan Böcek, “Konyaaltı Belediyesi olarak muhtar hizmet binalarını kısa bir süre içinde inşa ediyoruz. Yaklaşık bir ay gibi bir sürede muhtarlık binasını yapıyoruz. İnşaat ile birlikte klimasından mobilyasına kadar muhtar evlerinin tüm tefrişatını da biz yapıyoruz. Muhtarlarımıza hiçbir maliyet çıkarmadan, son derece modern hizmet...