30 / 04 / 2024

konyada kanalizasyon hizmetleri

konyada kanalizasyon hizmetleri

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Konya İçme Suyu Hattı Projesi ile Konya il merkezi ve Çumra ilçe merkezinin 2050 yılına kadar olan içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılanacağını bildirdi.

Tosya'nın kanalizasyon hattı yenileniyor!

Tosya Belediyesi Su ve Kanalizasyon Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Tosya D-100 Karayolu Dört Yol Kavşağının yapım çalışmalarına paralel olarak şehir kanalizasyon hattının daha sağlıklı bir şekilde hizmet vermesi için hattı yeniliyor.

Belediye su ve kanalizasyon hizmetleri yönetmeliği!

Belediye su ve kanalizasyon hizmetlerinde uyulacak usul ve esaslara ilişkin yönetmelik 3 Nisan 2012 tarihinde 28253 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik hükümleri bu haberde...

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Maison Otelcilik Sağlık Hizmetleri Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yaman Berzek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 OCak'ta Kadıköy, Teyyareci Sami Sokak'ta kuruldu.

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asahan İnşaat Otomotiv ve Turizm Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Sertaç İlkhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Ocak'ta Ümraniye, İstiklal Şehzade Caddesi'nde kuruldu.

HB Reavis Turkey Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

HB Reavis Turkey Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi, HB Reavis Group tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 OCak'ta Levent, Polat Plaza B Blok, No:4 Kat:13'de kuruldu.

Geven Gayrimenkul ve İşletme Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geven Gayrimenkul ve İşletme Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Firdevs Seyfettinoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta Saraylar Beldesi Sitesi'nde kuruldu.

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi, Feyzullah Özcan, Ramazan Yapıcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Suhulet İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suhulet İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cavit Akpınar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak 2014 tarihinde kuruldu

Emlak Yönetim A.Ş. hangi hizmetleri veriyor?

TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak 2009’da kurulan Emlak Yönetim A.Ş., bilinçli profesyonel konut yönetimi hizmeti sunmaktadır. İşte Emlak Yönetim A.Ş.’nin site yönetimi hizmetleri…

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yönde Yönetim Destek Hizmetleri Limited Şirketi, Ak İnşaat Mermercilik tarafından 75 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ocak'ta Altunizade Kısıklı Caddesi, No:2/A 'da kuruldu.

Bordür İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bordür İnşaat Taşımacılık Kırtasiye Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi, Enver Aykaç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Kale Caddesi'nde kuruldu.

Yedi 24 Emlak Yatırım İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yedi 24 Emlak Yatırım İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ziyat Candan, Filiz Hamleoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta Bahçeşehir'de kuruldu.

Edukatur Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Edukatur Turizm Hizmetleri Limited Şirketi, Mustafa Melek, Özlem Demirci, Gülsüm Hançer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak 2014 tarihinde Fatih 'te kuruldu.

konyada kanalizasyon hizmetleri Haberi

konyada kanalizasyon hizmetleri

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 31 ilçe için öncelikli hedefin nitelikli ve sağlıklı su ihtiyacını karşılamak ve kanalizasyon sistemlerini tamamlamak olduğunu belirterek, Mavi Tünel Konya İçme Suyu Hattı Projesi ile Konya il merkezi ve Çumra ilçe merkezinin 2050 yılına kadar olan içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılanacağını bildirdi. 


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası kapsamında hizmet ve sorumluluk alanına giren 31 ilçede, yapılacak su ve kanalizasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Maliyeti 600 milyon TL olan su ve kanalizasyon yatırımları için hâlihazırda çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Başkan Akyürek, ilçe ve mahallelerde öncelikli hedefin nitelikli ve sağlıklı su olduğunu belirtti. 


KOSKİ Genel Müdürlüğü'nün ilçe teşkilatlanmasını gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Akyürek, "il sınırlarımızda bulunan 31 ilçemizde 12 bölge, 27 alt...