05 / 05 / 2024

konyada yangın

konyada yangın

Konya'da bir evde yangın çıktı. Çıkan yangında, anne babaları hasta ziyaretine gittiği için evde yalnız kalan üç kardeş yaralandı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma sürüyor.

Konya'da Kur'an kursunda yangın çıktı!

Konya'nın merkez Karatay ilçesinde Kur'an kursunda çıkan yangın hasara neden oldu. Merkez Karatay ilçesindeki yangında Kur'an kursunun yemekhane bölümünde bulunan 80 öğrenci dumandan etkilenmeden tahliye edildi...

Konya'da 6 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı!

Konya'da 6 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Merkez Karatay ilçesi Hacı Sadık Mahallesi'ndeki 6 katlı bir binanın çatısında inşaat çalışması yapıldığı sırada, henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı.

Konya'da ev yangını!

Konya Beyşehir' de yer alan Emine Ece'ye ait ahşap bir evde yangın çıktı. Beyşehir ilçesine bağlı Doğanbey beldesinde çıkan yangında, 5 ev kullanılamaz hale geldi...

Konya'da fabrika yangını çıktı!

3. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikanın enjeksiyon ve plastik malzemelerinin bulunduğu deposunda çıkan yangında, 1 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangın söndürme çalışmalarını sürdürüyor.

Konya'da yangın çıktı!

Yenidoğan beldesi yakınlarında Hacı İnce 'ye ait çiftliktegg henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Konya Beyşehir 'de çıkan yangın, 18 saattir söndürülmeye çalışılıyor, yangının çıkış nedeni bilinmiyor.

Eskişehir'de orman yangını çıktı!

Eskişehir'de dağıtılması gereken postaları orman arazisinde yakarak yangın çıkardığı iddia edilen 2 postacı gözaltına alındı.

Apartmanlarda yangın merdiveni zorunluluğu!

Hangi yapılarda yangın merdiveni zorunluluğu bulunuyor? Yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Aydos Ormanı'nda üç günde ikinci kez yangın çıktı!

Sultanbeyli Aydos Ormanı'nda son 3 günde 2. kez yangın çıktı. Yangını söndürmeye itfaiye müdahalesi yetmeyince hava desteği istendi...

Kocaeli Çamlıtepe'de orman yangın çıktı!

Kocaeli'nin Çamlıtepe mevkinde çıkan orman yangını ağaçlarda hasara neden oldu...

İzmir'de katı atık depolama alanında yangın çıktı!

Çiğli ilçesinde Büyükşehir Belediyesi düzenli katı atık depolama alanında yangın çıktı

Sarıyer'deki orman yangını söndürüldü!

Maden Mahallesi Bahçeköy mevkisinde çıkan yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucu söndürüldü

Çanakkale Yenice'de orman yangını çıktı!

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde çıkan orman yangınına 30 araç, bir helikopter ve amfibik uçakla müdahale ediliyor.

Bodrum'da yangın çıktı!

Bodrum'da ormanlık alanda başlayan yangın, söndürülmeye çalışılıyor...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

konyada yangın Haberi

konyada yangın

Konya'da bir evde çıkan yangında yaralanan 3 kardeş, hastaneye kaldırıldı.


İddiaya göre, anne ve babası hasta ziyaretine giden Memduh (17), Ümmügülsüm (14) ve Tamer Küçükdoğru (9) kardeşler evde oyun oynamaya başladı.


Bu sırada evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını fark eden komşuların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, mahsur kalan üç kardeşi, alevlerin arasından kurtardı.


Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan çocuklardan zihinsel engelli Tamer'in elektrik akımına da kapıldığı, vücudunun büyük bölümünde yanıklar oluştuğu belirlendi.


Tamer Küçükdoğru, ilk müdahalenin ardından Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Diğer iki kardeşin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma...