03 / 05 / 2024

konyada zihinsel engelliler için fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi

konyada zihinsel engelliler için fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi

Başkanlığını Süleyman Doğan'ın yaptığı Acil Hastalara Yardım Vakfı, Konya'da 400 yataklı Zihinsel Engelliler İçin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yapıyor. Merkezin kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.

Engelliler için bir desteğin tutarı daha arttı! Hemen bakın!

Engelliler için verilen bir desteğin tutarında daha artış yapıldı. Buna göre engelliler için özel eğitim kurumlarıyla rehabilitasyon merkezlerinde verilen eğitim desteğinin tutarı artırıldı.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün sponsoru oldu!

Türk sporuna desteğine devam eden FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadelelerde bulunan 1453 Engelliler Spor Kulübü’nün isim sponsoru oldu. 

Ankara'da Engelliler Sosyal Tesisi açıldı!

Pursaklar Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Sosyal Tesisi hizmete açıldı. 

Bursa'nın zihinsel dönüşüme ihtiyacı var!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada Bursa’nın önce sosyal ve zihinsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyledi.

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa edilecek Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı. 8 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip projenin yakın zamanda açılması planlanıyor.

FETÖ'nün kapatılan okulu, engelliler için eğitim yuvası oldu!

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

Çekmeköy Engelliler Okulu projesi için imzalar atıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Ekim 2017 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği arsada hayata geçirilmesi planlanan engelliler okulu için yapım protokolü imzalandı.

AND Gayrimenkul, Dünya Engelliler Vakfı ve Birliği ile bir ilke imza attı!

AND Gayrimenkul , Dünya Engelliler Vakfı (DEV Türkiye), Dünya Engelliler Birliği (WDU- World Disability Union) ile engelli bireylerin temel ihtiyacı olan erişebilirlik konusunda önemli bir anlaşmaya imza attı...

Çekmeköy Engelliler Okulu için imzalar atıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği arsada inşa edilecek olan engelliler okulu için imzalar atıldı.

Limak Vakfı, Gülseren Özdemir adına okul yaptıracak!

Limak Holding'in hayır ve sosyal sorumluluk faaliyetlerini sürdüren Limak Vakfı, Küçükçekmece'de zihinsel ve bedensel engelliler için modern bir okul yaptıracak.

Bizim Ev Engelliler Yaşam Merkezi modern binasına kavuşuyor!

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi çok daha donanımlı ve kapsamlı bir binaya kavuşuyor. Yeni bina 19 Mayıs Mahallesi'nde yükselecek.

Pendik'e Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi!

Pendik Belediyesi'nin Çamlık Mahallesi'nde hayata geçireceği Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı. Proje 4 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

konyada zihinsel engelliler için fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi Haberi

konyada zihinsel engelliler için fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi

Başkanlığını Süleyman Doğan'ın yaptığı Acil Hastalara Yardım Vakfı, Konya'da 400 yataklı Zihinsel Engelliler İçin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yapıyor. Kısa zamanda tamamlanması beklenen merkezdeki her odada banyo, tuvalet, lavabo, telefon ve 24 saat sıcak su olacak. 2 oda bulaşıcı hastalığı olanlar için ayrılacak. İçinde kalanlar yaşlı, hasta, engelli olacağı için depremde tahliyenin zorlaşması göz önüne almınarak çelik konstrüksiyondan yapılan bina Richter ölçeğine göre 9 büyüklüğündeki depreme de dayanıklı olacak. Acil Hastalara Yardım Vakfı Başkanı Süleyman Doğan, inşaatı süren merkezin inşaatını hayırseverlerin de desteği ile önemli bir oranda tamamladıklarını ve en kısa zamanda tamamlamayı planladıklarını belirtti. 'Şefkat Konağı' olarak nitelendirdikleri merkezin her yaştakilere açık olacağını kaydeden Süleyman Doğan, "Osmanlı Devleti'nin son döneminde Sultan 2'nci Abdülhamid Han yardıma muhtaç insanlara...