05 / 05 / 2024

konyadaki inovasyon merkezi

konyadaki inovasyon merkezi

Konya Sanayi Odası tarafından Konya ’ya kazandırılan Bölgesel İnovasyon Merkezi ’nin inşaat sözleşmesi imzalandı. Konya Bölgesel İnovasyon Merkezi ’nin, 200 takvim gününde tamamlanacağı bildirildi.

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi Pendik'te kuruldu.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Mondi İzmit İnovasyon Merkezi açıldı!

Mondi'nin  İzmit İnovasyon Merkezi Mondi İzmit Fabrikası'nda açıldı. Türkiye tesislerindeki açılış töreni ve kutlamalara katılan Oluklu Mukawa Inovasyon Başkanı Jan Blankiewicz, “Yenilenen merkezin ekip ruhunu çok daha fazla artıracağına gerçekten inanıyorum'' dedi.

Teknopark İstanbul’un ikinci etabı 2020'nin sonunda açılıyor!

Türk savunma sanayisinin inovasyon merkezi Teknopark İstanbul’un yapımı tamamlanan 2. etap binalarının açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından 2020'nin sonunda gerçekleşecek.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2020'de açılacak!

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatını 2020 yılı ortalarında tamamlayacaklarını açıkladı.

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi'nin temeli atıldı!

Eskişehir Tasarım ve İnovasyon Merkezi (ETİM) binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi açıldı!

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi hizmete açıldı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasını yaptı.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Trabzon’da yapımına başlanan İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. 7 bin 379 metrekare kapalı alana sahip merkezin kısa sürede açılması planlanıyor.

Küçükçekmece Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından kurulan ‘Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (KÜGİM) düzenlenen törenle kapılarını girişimcilere açtı.

Akıllı Referans Bina İnovasyon Merkezi kuruluyor!

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ),İpekyolu Kalkınma Ajansı mali desteği ile Akıllı Referans Bina İnovasyon Merkezi (ARBİM)’i kuruyor.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi 2018'de tamam!

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi'nin inşaatı incelendi. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, binanın bir yıl içinde tamamlanacağını söyledi.

Butler Brothers Binası İnovasyon Merkezi oluyor!

Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen şehirlerinden Dallas’ın simge haline gelmiş yapısı Butler Brothers Binası’nı yenileyen Alterra International, sunduğu imkânlarla binayı inovasyon merkezi haline getirdi.

Bartın İnovasyon ve Test Merkezi'nin inşaatı Mayıs'ta bitecek!

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKKA) güdümlü projeleri kapsamında inşa edilen Bartın İnovasyon ve Test Merkezi Bartın’ın sanayisine öncülük edecek. 2015 Eylül'de başlayan çalışmalar Mayıs ayında bitirilerek faaliyetlerine başlayacak.

konyadaki inovasyon merkezi Haberi

konyadaki inovasyon merkezi


l İnovasyon Merkezi’nin inşaat sözleşmesini Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü, İl Özel İdare İmar ve Yapı İşleri Daire Başkanı Ömer Faruk Gündoğar ile Mimar Atilla Bayram imzaladı. Konya’nın Ar-Ge inovasyon çalışmalarına katkıda bulunacak Konya Bölgesel İnovasyon Merkezi’nin, 200 takvim gününde tamamlanacağı bildirildi. 


Mevlana Kalkınma Ajansı Güdümlü Proje desteği kapsamında yapılan Bölgesel İnovasyon Merkezi’nin imza töreninde konuşan Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükcü, merkezin önemine değinerek, Konya ve ülke sanayisine hayırlı olmasını temenni etti. 


Teknoloji üssü haline gelen bir merkez olacak 

Konya Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılacak Bölgesel İnovasyon Merkezi’nin sanayicilere Ar-Ge ve inovasyon desteği sağlayan, etkin bir merkez olmasını istediklerini bildiren Başkan Kütükcü, “Merkezimizde üniversiteler için ayrılmış bölümler de bulunuyor. Bu projeyle birlikte üniversitelerimizin de bölgeye yatırım yapmasını...