29 / 04 / 2024

Küçükçekmece Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi açıldı!

Küçükçekmece Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından kurulan ‘Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (KÜGİM) düzenlenen törenle kapılarını girişimcilere açtı.



Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapılan habere göre İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA)’nın Girişimcilik Mali Destek Programı kapsamında kurulan ‘Girişimcilik ve İnovasyon  Merkezi (KÜGİM) düzenlenen törenle açıldı.

 

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri merkezi bünyesinde  800 metrekare alan üzerinde hizmet verecek Kügim’in açılış törenine, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Besim Müftüoğlu, İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel, Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

20 girişimciye açık ofis imkânı sunacak olan KÜGİM; fiziki mekân olarak hizmete sunduğu laboratuar, toplantı salonları, derslikler, kütüphane ve dinlenme odası ile konforlu çalışma ortamı sunarak, yararlanıcılarını pek çok yenilikçi hizmetle buluşturacak.
 


Geri Dön