16 / 05 / 2024

KÜGİM nerede

KÜGİM nerede

Küçükçekmece Belediyesi tarafından kurulan ‘Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi (KÜGİM) düzenlenen törenle kapılarını girişimcilere açtı.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri 3 milyar lirayı aştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değerini açıkladı. Peki Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri ne kadar oldu? Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım nerede? 

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Altın Kahini İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı! Son tren! Bu seviyelerden artık alamayacaksınız

Altın Kahini İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyararak eski seviyelerden artık gümüş alamayacaksınız ''son tren, binen binecek'' dedi. İşte İslam Memiş gümüş yorumu...

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Altın kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi!

Fed faiz kararından sonra yüzde 3,5 değer kaybeden gümüş fiyatları için  Altın Kahini İslam Memiş açık açık gümüş fiyatlarının geleceği en yüksek rakam açıkladı. Elinde gümüş olanlar çabuk bakın!

Altın ve dolar alacakların yeni yatırımı gümüş! Elinde gümüş olanlar çabuk harekete geçin

Son zamanlarda dolar hızla yükselmeye başladı. Altın fiyatları ise düşüşe geçse de yatırımcılar tarafından hala pahalı görülüyor. Geriye sadece gümüş kalıyor, yatırımcılar ise yatırımlarını artık gümüşe yapmaya başladı.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? 1 Gram gümüş kaç lira? 7 Mayıs 2022 gümüş gram fiyatı

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarındaki hareketliliğe karşılık gümüş fiyatlarının ne olduğu merak eden milyonlarca kişi ''gümüşün gramı bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira?'' sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte 7 Mayıs 2022 gümüş fiyatları.

Gümüşe talep arttı! Altın artık tercih edilmiyor! Neden mi?

Vatandaşlar tercihlerini altın yerine artık gümüşten yana yapıyor. Altına olan talep gittikçe azaldığı şu günlerde gümüşe olan talep yükseldi. Neden mi? İşte cevabı...

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede?

Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bizim Mahalle 1. Etap 3. kısım nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Pera Gümüşlük Evleri fiyat!

Bodrum Gümüşlük'te inşa edilen Pera Gümüşlük Evleri fiyat listesi metrekare birim bazında 2 bin 500 dolardan başlıyor. Proje 25 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Pera Gümüşlük Perataş fiyat!

Pera Gümüşlük projesi 2018 yılında teslim edilecek. 25 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede 2+1 ve 4+1 konut seçeneklerine yer veriliyor...

Pera Gümüşlük Bodrum fiyatları!

Pera Gümüşlük Bodrum projesi Perataş İnşaat imzası taşıyor. 2018 yılında teslimleri yapılacak olan proje 10 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

KÜGİM nerede Haberi

KÜGİM nerede

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapılan habere göre İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA)’nın Girişimcilik Mali Destek Programı kapsamında kurulan ‘Girişimcilik ve İnovasyon  Merkezi (KÜGİM) düzenlenen törenle açıldı.

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri merkezi bünyesinde  800 metrekare alan üzerinde hizmet verecek Kügim’in açılış törenine, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Besim Müftüoğlu, İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Özgül Özkan Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel, Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

20 girişimciye açık ofis imkânı sunacak olan KÜGİM; fiziki mekân olarak hizmete sunduğu laboratuar, toplantı salonları, derslikler, kütüphane ve dinlenme odası ile konforlu çalışma ortamı sunarak, yararlanıcılarını pek çok yenilikçi hizmetle buluşturacak.