02 / 05 / 2024

Altın ve dolar alacakların yeni yatırımı gümüş! Elinde gümüş olanlar çabuk harekete geçin

Altın ve dolar alacakların yeni yatırımı gümüş! Elinde gümüş olanlar çabuk harekete geçin

Son zamanlarda dolar hızla yükselmeye başladı. Altın fiyatları ise düşüşe geçse de yatırımcılar tarafından hala pahalı görülüyor. Geriye sadece gümüş kalıyor, yatırımcılar ise yatırımlarını artık gümüşe yapmaya başladı.



Gümüş fiyatları dip sevieylere kadar düştü. Ons gümüş fiyatı 18,05 dolardan işlem görüyor. Gümüş fiyatlarının bu kadar gerilmesi yatırımcılar için fırsat oluşturdu. Yatırımcılar dolar ve altın fiyatlarının yüksek olmasından dolayı yatırımlarını artık gümüşe yapmaya başladı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön