30 / 04 / 2024

Altın trenini kaçıranlar dikkat! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Altın trenini kaçıranlar dikkat! İslam Memiş'ten yeni yatırım tavsiyesi

Son dönemlerde gözlerin üzerinde olduğu altında büyük yükseliş yaşandı. Altın almaya güç yetmeyecek hale gelirken uzman isim uyardı. Altın alamayacak olanların yeni yatırımı paylaştı. İşte tüm detaylar...



Altın piyasa uzmanı İslam Memiş, yaptığı açıklamalar ile gündeme gelirken son dönemlerde artışa geçen altının yerini alacak yeni yatırım aracını ise açıkladı. Altın alamayacak olanların yeni yatırımı ise dikkatleri üzerine topladı. Memiş'in dikkat çeken açıklamaları haberimizde yer alıyor.

Altın fiyatları son dönemlerde sessizliğini korurken bugün itibariyle altın fiyatlarında beklenmedik yükseliş görüldü. Bugün itibariyle 1.066 TL seviyelerinde olan gram altının daha ne kadar yükseleceği ise merak edildi. 2 hafta öne gram altın 997 seviyelerinde olurken şu an ki gelinen nokta ise tedirgin etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön