29 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten yeni yatırım aracı tavsiyesi! Ne altın ne gümüş ne borsa ne de dolar

İslam Memiş'ten yeni yatırım aracı tavsiyesi! Ne altın ne gümüş ne borsa ne de dolar

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken uyarılar yaptı. Uzun vadeli yatırım yapmak isteyen vatandaşlara bu madeni öneren İslam Memiş, 'Bu tarafa yatırım yapanlar servet kazacak' diyerek tarihi fırsatı açıkladı.



Altın fiyatlarında yaşanan yükselişler sonrası yatırımcılar altın tarafına doğru kayıyor. Altına yatırım yapan vatandaşlar 'Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?' sorusunu araştırırken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik uyarılar ardı ardına geldi.

İslam Memiş uzun vadeli yatırım için bu madeni tavsiye etti. Tahminleriyle sık sık gündeme gelen Memiş, "Bu tarafa yatırım yapanlar servet kazanacak" diyerek açıkladı. İşte İslam Memiş'in önerdiği yeni yatırım aracı...

"BU TARAFA YATIRIM YAPANLAR SERVET KAZANACAK"
Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanma yatırımcısını tedirgin ederken Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş'ten şaşırtan bir açıklama geldi. Takipçilerini her yıl yeni bir yatırım aracıyla tanıştırdığını söyleyen Memiş, yatırım için bu madeni önerdi. Kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulunan İslam Memiş, "Bu yatırım aracı dünya için çok önemli, dünyada bu tarafa yatırım yapanlar ciddi anlamda servet kazanacak.'' dedi.

İSLAM MEMİŞ YENİ YATIRIM MADENİNİ AÇIKLADI: SERVET KAZANACAKSINIZ!
Elindeki TL ile neye yatırım yapacağını şaşıran vatandaşlara önerilerde bulunan Memiş, Kobalt madenini önerdi. Dünyanın yakında bu yöne kayacağını söyleyen İslam Memiş, "2023 ve 2024 yıllarının dünya için önemli bir madeni var. Bu madenin adı 'KOBALT'. Özellikli elektrikli araçlarda ve pillerde kullanılan bu element dünyada yer altında çok az bulunuyor. 2 yıl önce 92 bin dolar olan kobaltın fiyatı 35 bin 384 dolar seviyesine kadar geriledi. Geçen yıl 82 bin dolar seviyesinde olan kobaltın değeri bu kadar geriledi. Eğer uzun vadeli bir yatırımcıysanız kobalt orta ve uzun vadede yatırımcısına ciddi kazandıracak bir yatırım aracı. Ancak al sat için kullanacaksanız lütfen geri çekilin bu sizin yatırım aracınız değil." yorumunda bulundu.

KOBALT FİYATI NE KADAR?
Şubat 2016’da 21.750 dolar olan kobaltın fiyatı, Mart 2018’de 95.250 dolar oldu. Son 5 yılı baz aldığımızda 95.250 dolardan 35.389 dolara geriledi.


Geri Dön